INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Reacția fotbalistei de la PSG după arestarea colegei care a pus la cale atacul șocant asupra ei: „Am crezut că voi muri”. Fotografii înfiorătoare

Kheira Hamraoui // foto: Imago Images
Kheira Hamraoui // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2022 14:50 / Actualizat sambata, 17 septembrie 2022 15:21

Kheira Hamraoui (32 de ani), fotbalista franceză de la PSG care a fost agresată într-un mod șocant în noiembrie 2021, a reacționat astăzi, după arestarea preventivă a fostei coechipiere Aminata Diallo (27), „creierul” din spatele asaltului asupra ei.

Pe 4 noiembrie 2021, Kheira Hamraoui, jucătoare la PSG, a fost scoasă cu forța de doi bărbați din mașina unei colege de atunci, Aminata Diallo. Ulterior, Kheira a fost bătută de unul dintre cei doi huligani mascați.

În spatele atentatului s-ar fi aflat chiar colega de la acea vreme, Diallo, care juca pe același post cu Kheira și ar fi vrut astfel să o scoată pe aceasta din activitate.

Adrian Mititelu, consternat: „Cred că mă jigniți. Doar atât?”
FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu, consternat: „Cred că mă jigniți. Doar atât?”

Aminata Diallo, reținută temporar în cazul agresiunii asupra fotbalistei Kheira Hamraoui 

Arestată inițial, Aminata a negat orice implicare și a fost eliberată. Vineri seara, a fost reținută temporar și acuzată de vătămare corporală gravă. Acum așteaptă audierea în instanță.

În urma reținerii Aminatei, retrasă între timp din fotbal, Kheira a reacționat.

„Nu voi uita niciodată seara zilei de 4 noiembrie 2021, mă bântuie zi și noapte. A fost o noapte întunecată, care mi-a întors pe dos viața personală și personală, ca femeie și ca fotbalistă.

A fost o seară tristă, în care am crezut că voi muri când doi bărbați cu cagule m-au scos cu forța din mașină. M-au lovit cu o bară din fier, cu care au țintit în special în partea inferioară a corpului.

În acea seară, scopul lor a fost simplu: să recurgă la violență extremă pentru a-mi rupe picioarele și a-mi lua viața. Totul pentru a-mi încheia cariera”, a scris Kheira.

Kheira Hamraoui: „Am fost amenințată cu moartea”

Ea a adăugat: „Timp de mai multe luni am fost insultată pe nedrept pe teren, hărțuită pe rețelele de socializare și amenințată cu moartea.

Chiar și așa, am încercat să mă agăț de pasiunea mea cu toată puterea și să rămân profesionistă. Această perioadă este, fără îndoială, una dintre cele mai dificile din viața mea ca femeie și sportivă de top”.

„Sper ca numele meu să fie asociat doar cu paginile sportive, nu cu cele juridice”, a încheiat Kheira.

Kheira este legitimată în continuare la PSG, dar nu a jucat până acum în acest sezon, potrivit BBC.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Stadionul San Siro/Giussepe Meazza va fi demolat în totalitate! AC Milan și Inter vor avea o nouă arenă: „Catedrala”

Barcelona schimbă contractele fotbaliștilor » Clauză anti-accidentare introdusă de conducerea clubului jucătorilor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
mihneailie030
mihneailie030  •  18 Septembrie 2022, 09:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

armand
armand  •  17 Septembrie 2022, 20:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  17 Septembrie 2022, 16:55

Într-adevăr: înfiorătoare fotografie!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează