INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Un dublu-campion din Premier League face un pariu curajos: „Poate ajunge Balon de Aur și să coste 200 de milioane de lire”

Martin Odegaard, în dreapta // sursă foto: Guliver/gettyimages
Martin Odegaard, în dreapta // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2023 22:25 / Actualizat miercuri, 25 ianuarie 2023 23:15

Camerunezul Lauren (46 de ani), între 2000 și 2007 jucător la Arsenal, consideră că mijlocașul norvegian Martin Odegaard (24) poate ajunge să valoreze 200 de milioane de lire sterline.

Evoluțiile mijlocașului ofensiv Martin Odegaard reprezintă unul dintre principalele motive pentru rezultatele impresionante ale „tunarilor” din acest sezon.

Odegaard, cumpărat de Arsenal în august 2021 cu 35 de milioane de euro, a înscris 8 goluri și a pasat decisiv la alte 6 în cele 24 de meciuri din acest sezon.

Iar Lauren, fost fundaș dreapta campion cu Arsenal în 2002 și 2004, îl vede capabil chiar să câștige Balonul de Aur.

Basarab Panduru a numit singurul român care ar face față într-un campionat de top: „El are clasă. Ar putea face pasul”
SERIE B
Basarab Panduru a numit singurul român care ar face față într-un campionat de top: „El are clasă. Ar putea face pasul”

Lauren, dublu campion cu Arsenal: „Odegaard poate costa chiar 200 de milioane de lire pe viitor”

„Odegaard nu a fost ieftin, dar a jucat foarte bine aici și încă are multe de arătat. Dacă va deveni în continuare mai bun, poate fi un jucător de 100, chiar 200 de milioane de lire pe viitor. Îl văd la bătaie pentru premiile individuale de top precum Balonul de Aur.

Evoluțiile echipei îl ajută să crească. Dacă Arsenal va câștiga Premier League și apoi se va descurca bine în Champions League, cred că Odegaard va fi printre cei mai buni din lume”, a spus Lauren, citat de talkSPORT.

Odegaard a fost disputat de granzii Europei încă de o vârstă fragedă. Real Madrid i-a obținut semnătura în 2015, când Martin avea doar 16 ani. Nu s-a impus la Real Madrid, iar după împrumuturi succesive a ajuns să fie cumpărat definitiv de Arsenal.

Această echipă a lui Arsenal este fantastică, prin revenirea din meciul cu Manchester United jucătorii au dat dovadă de tărie mentală. Dacă Arsenal rămâne pe primul loc până la începutul lui februarie, are o șansă bună la titlu. 

- Lauren

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Barcelona nu scapă de probleme » Nu poate înregistra contractul unuia dintre cei mai importanți jucători!

„E ca și cum Milan joacă în 10, cu o fantomă în poartă” » Fanii campioanei nu-l mai susțin pe Tătărușanu: „Până și o centrare creează pericol de moarte”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ovis
ovis  •  26 Ianuarie 2023, 08:23

Este norvegian.Este valabila afirmatia si pentru Norvegia.

cirus11
cirus11  •  26 Ianuarie 2023, 02:20

Danemarca are o super generatie

Vezi toate comentariile (2)
Comentează