INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ROMA - INTER

AS ROMA - INTER MILANO 2-2 » Egal pentru AC Milan! Meci incendiar pe Stadio Olimpico

FOTO IMAGO +20   FOTO
FOTO IMAGO

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2021 10:00 / Actualizat duminica, 10 ianuarie 2021 17:32

Partida dinter AS Roma și Inter Milano de pe Stadio Olimpico s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, după un meci spectaculos plin de ocazii.

La prima mare ocazie a meciului, AS Roma a deschis scorul, după ce Herikh Mkhitaryan i-a pasat lui Lorenzo Pellegrini, care a șutat de la marginea careului și a înscris primul gol al partidei, după ce balonul a fost deviat. La 5 minute distanță, „giallorossi” își puteau dubla avantajul, dar șutul puternic al lui Jordan Veretout a fost respins de Samir Handanovic.

Repriză a doua incendiară pe Olimpico între Roma și Inter

Inter a început în atac a doua repriză, iar Lautaro Martinez a avut șansa de a egala în minutul 51, dar Lopez a fost la post și a respins șutul argentinianului. Milan Skriniar, fundașul central al „nerazzurilor” a restabilit egalitate pe Stadio Olimpico în minutul 56. Nemarcat în careu, acesta a punctat cu capul, după centrarea din corner a lui Marcelo Brozovic, iar slovacul a ajuns la două reușite în acest sezon din Serie A.

AS ROMA - INTER MILANO 2-2 » Egal pentru AC Milan! Meci incendiar pe Stadio Olimpico
FOTO Imago

Meciul s-a desfășurat în continuare la o singură poartă, iar Inter a trecut în avantaj pentru prima dată, după golul lui Achraf Hakimi din minutul 63. Marocanul a înscris un eurogol, cu un șut superb de la marginea careului, balonul ricoșând în poartă din bara transversală.

Remiza care o avantajează pe AC Milan

AS Roma s-a trezit după ce Inter a preluat conducerea pe tabelă și a căutat golul egalizator. În minutul 86, Gianluca Mancini a marcat ultimul gol al meciului, după ce a reluat cu capul lovitura de colț executată de Gonzalo Villar del Fraile. 

Inter Milano se apropie la 3 puncte de liderul AC Milan, dar rămâne fără victorie pe terenul Romei: ultima dată când „nerazzurii” au câștigat a fost în august 2017, scor 3-1, sub comanda antrenorului Luciano Spalletti.

Clasament Serie A:

Roma-Inter, echipe de start:

AS Roma (3-4-2-1): Lopez - Mancini, Smalling, Ibanez - Karsdorp, Villar del Fraile, Veretout, Spinazzola - Mkhitaryan, Pellegrini - Dzeko
Antrenor: Paulo Fonseca

Inter Milano (3-5-2): Handanovic - Skriniar, De Vrij, Bastoni - Hakimi, Vidal, Brozovic, Barella, Darmian - Martinez, Lukaku
Antrenor: Antonio Conte

FOTO. Vezi imagini de la AS Roma 2-2 Inter Milano

+16 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Prima victorie a lui Mauricio Pochettino pe banca celor de la PSG » Titular depistat cu COVID-19 înainte de meci

Zinedine Zidane s-a enervat la conferința de presă: „Nu a fost fotbal! Nu trebuia să se joace”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
10215303432809707
Gb Alessandro  •  10 Ianuarie 2021, 20:26

Sa apropiat la 3 puncte... Hahahahahhahahahahahaahahahahhaha. Nu mă pot opri din râs. Înaintea acestei etape era 1 punct diferența. Ce ziariști mai sunteți. Ar trebui sa deveniti mai profesioniști, doar sunteți (???)un ziar de sport.

luciann
luciann  •  10 Ianuarie 2021, 17:13

N-as fi crezut despre Conte ca-i asa de slab! Unul platit cu 12 mil./an sa faca meciul praf cu schimbarile pe care le-a facut pe final de meci!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează