INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OSASUNA - REAL MADRID 0-0

OSASUNA - REAL MADRID. Zinedine Zidane s-a enervat la conferința de presă: „Nu a fost fotbal! Nu trebuia să se joace”

Zinedine Zidane // FOTO: Imago +28   FOTO
Zinedine Zidane // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2021 09:04 / Actualizat duminica, 10 ianuarie 2021 11:07

Osasuna și Real Madrid au remizat, 0-0, într-un meci din etapa a 18-a din La Liga, iar la final, antrenorul oaspeților, Zinedine Zidane, a fost extrem de nervos.

La conferința de presă, Zidane s-a declarat nemulțumit de condițiile în care s-a jucat meciul, terenul fiind afectat de ninsorile care au lovit Spania în ultimele zile și care au făcut ca zborul formației blanco să aibă o întârziere de patru ore.

„Am făcut ce am putut pe teren. Călătoria ne-a afectat. Nu a fost un meci de fotbal. Asta e senzația după ce s-a întâmplat. Nu știm când vom reveni la Madrid. Nu a fost un meci de fotbal! Nu trebuia să se dispute.

Nu a fost fotbal! Dar a trecut... Acum nu știm ce vom face, nu știm când ne vom întoarce. Eu mă plâng de meci, de fotbal. Nu erau condițiile necesare! Dar asta a fost...”, a declarat Zidane la conferința de presă. 

FOTO Imagini tari de la Osasuna - Real Madrid

+24 FOTO

După acest egal, Real Madrid rămâne pe locul 2, are 37 de puncte, 3 peste Barcelona, dar unul sub rivala din oraș, Atletico. În plus, elevii lui Simeone au și 3 meciuri în minus față de Real!

VIDEO Cum a arătat antrenamentul lui Real Madrid înainte de meciul cu Osasuna

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Granada - Barcelona 0-4 » Lionel Messi și Antoine Griezmann, spectacol total la Granada

Prima victorie a lui Mauricio Pochettino pe banca celor de la PSG » Titular depistat cu COVID-19 înainte de meci

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
whiteredarad
whiteredarad  •  10 Ianuarie 2021, 11:18

Sa fim seriosi ! O echipa cum este Real a fost mult mai afectata de conditiile de joc. Cind terenul este cu zapada si inghetat, mobilizarea fizica poate sterge diferenta de valoare tehnica individuala. Real mi s-a parut o echipa obosita fizic, jucatorii gazdelor au fost iuti si cu disponibilitate la efort.

cneius
cneius  •  10 Ianuarie 2021, 10:38

Au gasit ca scuza faptul ca a fost un pic de zapada !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează