INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATALANTA - EMPOLI 0-0

ATALANTA - EMPOLI 0-0 // VIDEO De necrezut! Au avut 47 de șuturi spre poartă, dar nu au marcat nici măcar o dată!

Atalanta - Empoli 0-0 // FOTO: Guliver/Getty Images
Atalanta - Empoli 0-0 // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 16 aprilie 2019 09:15

Atalanta a remizat luni seara pe teren propriu cu Empoli, scor 0-0, într-un meci din Serie A cu o desfășurare incredibilă. Gazdele au trimis nu mai puțin de 47 de șuturi spre poarta adversă, dar nu au reușit să perforeze poarta lui Empoli.

Frustrarea e sentimentul dominant din tabăra celor de Atalanta după sarabanda ocaziilor ratate din partida de luni seara. O eventuală victorie ar fi propulsat echipa lui Gian Piero Gasperini până aproape de locul 4 de Champions League, ocupat de AC Milan, însă acest lucru nu s-a întâmplat, în ciuda asediului declanșat la poarta adversarei.

Click AICI pentru statistici de la Atalanta - Empoli 0-0

Bartłomiej Drągowski, portarul lui Empoli, a fost eroul partidei, acesta reușind să aibă nu mai puțin de 17 intervenții salvatoare și să securizeze poarta intens asediată de jucătorii ofensivi ai Atalantei.

De la gazde, Alejandro Gomez a fost cel mai periculos jucător. Acesta a avut nouă șuturi pe spațiul porții, în timp ce Josip Ilic și Duvan Zapata au fost la rândul lor amenințători, cu opt, respectiv șapte șuturi spre poarta adversă.

0 șuturi pe poartăau fost în derby-ul pentru titlu din România dintre CFR și FCSB. În Atalanta - Empoli au fost 19 șuturi cadrate, dar rezultatul a fost același ca în Gruia

Vezi aici clasamentul actualizat din Serie A

Vezi și: LEGANES - REAL MADRID 1-1 // FOTO Încă un pas greșit pentru echipa lui Zinedine Zidane! Rezultat surprinzător în deplasarea de la Leganes

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
dakesis
dakesis  •  16 Aprilie 2019, 11:25

pe saracul om il cheama Bartłomiej Drągowski. Da' ce sa ne mai obosim noi sa screim corect... Ne conservam energia pentru isterii nationale cand o sa para ca altii nu dau doi bani pe noi cand ne scriu numele gresit...

magic4ever
magic4ever  •  16 Aprilie 2019, 10:10

Atalanta a avut 18 suturi pe poarta...Portarul polonez Barlomiej Dragowski imprumutat de Fiorentina la Empoli o sa ajunga un portar de top...are super reflexe la 1,91 m inaltime, iese f bine pe centrari...la Empoli apararea este de carton, dar daca revine la Fiorentina sau merge la alta echipa cel putin de jumatatea clasamentului o sa devina o certitudine.

arlekin
arlekin  •  16 Aprilie 2019, 09:52

47 de suturi, din care 30 in balarii.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează