CAMPIONATE    •   TRANSFER

Atletico Madrid pregătește o mutare de senzație » Vrea să aducă gratis o vedetă a lui Arsenal

foto: Guliver/GettyImages

foto: Guliver/GettyImages

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT Marti, 14 Noiembrie 2017

Mesut Ozil, mijlocașul lui Arsenal, ar putea ajunge la Atletico Madrid în vara viitoare, fără ca echipa lui Diego Simeone să plătească vreun ban pentru transferul germanului, ținând cont că el intră în ianuarie, în ultimele șase luni de contract.Clubul spaniol l-a contactat deja pe jucătorul ”tunarilor”, care nu și-a mai prelungit înțelegerea cu formația lui Arsene Wenger. Astfel, fotbalistul în vârstă de 29 de ani s-ar putea reîntoarce în capitala Spaniei, după ce a evoluat timp de trei ani la Real Madrid, între 2010 și 2013.

Atletico Madrid vrea să profite de situația incertă a germanului de pe ”Emirates”, oferindu-i un salariu de aproximativ 200.000 de lire sterline pe săptămână plus o sumă consistentă la semnătură, potrivit presei britanice.

Anterior, Mesut Ozil și reprezentanții săi au cerut lui Arsenal 330.000 de lire sterline pe săptămână pentru a-și reînnoi contractul cu ”tunarii”, însă nu s-a ajuns la niciun consens până în prezent.

Germanul, care este cotat la 50 de milioane de euro de transfermarkt, a venit la echipa lui Wenger în 2013. În sezonul actual, el a evoluat în 9 meciuri în Premier League, înscriind 1 gol.

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase