INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID - REAL MADRID

ATLETICO MADRID - REAL MADRID // VIDEO Specialitatea casei pentru Real! Gol fabulos din foarfecă în derby-ul Madridului: Casemiro a redus la tăcere Wanda Metropolitano

Casemiro // FOTO: Reuters +4   FOTO
Casemiro // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 februarie 2019 17:46

Real Madrid a deschis scorul în derby-ul orașului cu Atletico Madrid printr-un gol senzațional reușit de brazilianul Casemiro în minutul 16. 

Madrilenii au beneficiat de un corner, iar mingea centrată de Toni Kroos a fost reluată de Sergio Ramos dintre 5 jucători ai lui Atletico, ajungând până la Casemiro, care a finalizat maiestuos, din foarfecă, în poarta lui Oblak.

Golurile din foarfecă au devenit o obișnuință la Real Madrid, Karim Benzema, Cristiano Ronaldo sau Gareth Bale reușind de-a lungul ultimilor ani câteva capodopere folosind acest procedeu în meciurile cu miză din Liga Campionilor.

VIDEO cu golul lui Casmeiro

Urmărește aici partida dintre Atletico Madrid și Real Madrid 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
lapusneanul
lapusneanul  •  09 Februarie 2019, 18:07

pfff, articol nesemnat, nu am reusit sa aflu cine e madridist de mic...:)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează