INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID

ATLETICO MADRID // Tensiuni la Atletico Madrid: Diego Costa a refuzat azi să se antreneze! Ce l-a făcut să ia această decizie

Diego Costa // FOTO: Reuters
Diego Costa // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 18 aprilie 2019 16:47

Diego Costa, atacantul suspendat pentru 8 etape pentru că a înjurat arbitrul la meciul cu Barcelona, se află în centrul unui scandal la Atletico Madrid.

Diego Costa, atacantul spaniol de 30 de ani, nu s-a antrenat azi alături de colegii săi, deși s-a prezentat la baza de pregătire. AS scrie că șefii lui Atletico au anunțat că jucătorul nu are probleme medicale și nu a fost învoit.

AS scrie că Diego Costa a fost informat miercuri că Atletico a început o procedură disciplinară împotriva acestuia după suspendarea de 8 etape primită pentru că l-a înjurat pe arbitrul meciului cu Barcelona (Detalii AICI). Șefii consideră că gestul lui Costa aduce prejudicii echipei.

Azi, jucătorul s-a prezentat la reunire, dar a refuzat să se antreneze și nu a dat nicio explicație, mai scrie sursa citată.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  18 Aprilie 2019, 18:36

Unul din cei mai recalcitranti si impertinenti fotbalisti!Plus ca are si o mutra de infractor penal,chiar este antipatic si cere pumni,nu alta!Nu are cei 7 ani de acasa si este extrem de prost educat si crescut,un cocalar si un borfas de doi bani,cu ceva talent la dat in bashica,asta e incontestabil!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează