INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MESAJE

Au fost publicate MESAJELE schimbate de Sala cu omul care i-a oferit avionul privat! „Aș putea face rost de un avion să te ducă direct, gratis” / „Ah, e genial! ”

Articol de GSP - Publicat luni, 28 ianuarie 2019 09:56

Dezvăluirile în cazul dispariției avionului în care Emiliano Sala se afla continuă să țină capul de afiș în presa britanică. BBC a dezvăluit schimbul de mesaje dintre Sala și McKay în zilele premergătoare tragediei. 

Jack McKay, persoana care i-a oferit avionul privat lui Sala, este și el fotbalist la Cardiff. E fiul lui Willie McKay, impresar, și fratele lui Mark, tot impresar și el, cei care au participat la vânzarea lui Sala și i-au organizat zborul. 

VINERI, 18 IANUARIE

Jack McKay: Tata mi-a zis că te duci acasă mâine. Aș putea face rost de un avion care să te ducă direct la Nantes și să te întorci luni, la ce oră vrei, ca să poți ajunge la antrenament marți.
Emiliano Sala: Ah, e genial! Chiar mă uitam dacă sunt zboruri ca să ajung mâine la Nantes.
McKay: Ți-am zis, pot să-ți fac eu rost de avion care să te ducă direct la Nantes.
Sala: Cât ar costa?
McKay: Nimic. Dacă mă ajuți să dam goluri nu te costă nimic.
Sala: Hahaha! Cu mare plăcere. O să marcăm multe goluri. Vreau să merg mâine la Nantes în jur de 11 a.m. și să mă întorc luni seara, în jur de 9 p.m. la Cardiff dacă se poate.
McKay: Bine. Îți dau mesaj când e totul aranjat.

DUMINICĂ, 20 IANUARIE

McKay: Salut, se poate să te întorci la 7 seara luni? Te întreb pentru că pilotul trebuie să se întoarcă acasă în nord, după ce ajunge la Cardiff.
Sala: Salut, ar fi bine la 7 și jumătate.
McKay: Bun.
Sala: Poți să întrebi dacă pot să aduc asta în avion? (trimite o poză cu bagajul)
McKay: Da, bine
Sala: Dar o să aibă loc în avion?
McKay: Da, e spațiu în avion pentru bagajul tău.
Sala: OK.

LUNI, 21 IANUARIE (ZIUA PLECĂRII)

McKay: Te sun imediat. A zis că e aceeași companie.
Sala: OK, mulțumesc.

CITEȘTE ȘI:

Și Tătărușanu s-a înscris pe lista celor care au donat pentru Emiliano Sala! Ce sumă a trimis portarul naționalei noastre

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează