INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Aubameyang surprinde: „Sunt cel mai cool căpitan din Premier League”

Pierre-Emerick Aubameyang// foto: Imago
Pierre-Emerick Aubameyang// foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 20 noiembrie 2021 13:17 / Actualizat sambata, 20 noiembrie 2021 15:26

Pierre-Emerick Aubameyang (32 de ani), căpitanul lui Arsenal, marcator și la naționala gaboneză în preliminariile CM 2022, a acordat un simpatic interviu pentru site-ul oficial al clubului londonez.

Arsenal a revenit în lupta pentru un loc de Champions grație seriei de opt etape fără eșec, cu șase victorii, dar și golurilor reușite de Pierre-Emerick Aubameyang. 

4 goluria reușit Aubameyang în ultimele opt etape, la egalitate cu mijlocașul Smith Rowe

Căpitanul „tunarilor”, marcator la națională și cu Libia în preliminariile CM 2022, a acordat un simpatic interviu pentru site-ul oficial al clubului londonez, înaintea cioncirii cu Liverpool de diseară.

Aubameyang: „Sunt cel mai cool căpitan din Premier League”

Sunt cel mai cool căpitan din Premier League și din lume. De fapt, încerc să fiu un exemplu, cred că este cea mai importantă parte a faptului de a fi căpitan. Încerc să-i inspir pe tinerii lotului, dar și pe jucătorii mai în vârstă. Încerc să dau tot ceea ce pot pentru Arsenal. Aceasta este treaba căpitanului. 

Când ești pus, trebuie să preiei această sarcină cu toată responsabilitatea și să o înfrunți. Cred că pot spune că este o chestie bună. Cel mai frumos lucru din fotbal. Hotărât”, a mărturisit Auba, purtătorul banderolei din 2019, după Xhaka.

Aubameyang, despre rolul său din vestiar

Atacantul de 32 de ani a dezvăluit și rolul său din vestiar: „Cred că este foarte important să vorbesc cu echipa și cred că toată lumea se așteaptă să comunic mult cu ei. În general, sunt un tip tăcut, un tip timid, dar este în regulă! 

Încerc să îmbunătățesc asta și cu siguranță încerc să vorbesc, mai ales în vestiar, cred că este cea mai importantă parte și pentru mine. Încerc mereu să fiu pozitiv și să-i susțin pe «copii». Când lucrurile nu merg bine, ușa mea este întotdeauna deschisă. 

Când ne luptăm, îmi place să le spun câteva cuvinte băieților și să încerc să ofer lucruri pozitive în mintea lor. În mintea mea, chiar dacă sunt doar două sau trei cuvinte, știu că pot schimba ceva”, a încheiat Aubameyang.

2017este anul în care Pierre-Emerick Aubameyang a venit la Arsenal, gabonezul marcând în primele două sezoane câte 22 de goluri în campionat pentru "tunari"

Citește și:

Pochettino se plânge că are prea multe vedete la PSG: „Nimeni nu cunoaște secretul manierei de gestionare pentru un asemenea lot”

Cicâldău, băgat în ședință de Terim » Ce i-a cerut pentru derby-ul cu Fenerbahce

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează