INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Autocarul lui Torino a zdrobit altă maşină, făcînd două victime

Jucătorii lui FC Torino au trecut prin momente de groază pe drumul spre casă +5   FOTO
Jucătorii lui FC Torino au trecut prin momente de groază pe drumul spre casă

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 10 octombrie 2011 11:26

Momente de groază trăite de jucătorii lui FC Torino. În timp ce se întorcea de la Verona, unde echipa tocmai cîştigase cu 3-1 contra lui Hellas, în Serie B, autocarul echipei piemonteze s-a ciocnit cu alt vehicul, un BMW.

Şocul petrecut pe autostrada Piacenza - Torino a fost devastator. Şicanată de un TIR, maşina germană a lovit violent şi frontal autocarul, făcîndu-se zob şi luînd foc, stins repede cu instinctoarele. În interior erau trei persoane. Pentru două dintre ele nu s-a mai putut face nimic. A putut fi salvat doar un tînăr de 24 de ani.

Nici unul dintre cei din autocar, jucători sau conducători, nu au păţit nimic fizic. Toţi au rămas însă traumatizaţi psihic de cele întîmplate, iar multora le-au dat lacrimilor. Ei au repornit spre casă cu un alt autocar, la circa 45 de minute după producerea accidentului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
lp64
lp64  •  10 Octombrie 2011, 21:26

"Şicanată de un TIR, maşina germană a lovit violent şi frontal autocarul, făcîndu-se zob şi luînd foc, stins repede cu instinctoarele" Frontal inseamna fata i fata, si atunci cum a ajuns autocarul peste BMW? Une-i Tolontan sa va vada?

fann_liverpool
fann_liverpool  •  10 Octombrie 2011, 19:19
Postat de bianchi pe 10 Octombrie 2011, 13:18

Numai minciuni scrieti,auzi la ei a fost sicanata!!!Autoturismul BMW era oprit in spatele Autocarului si isi astepta randul la bariera unde se plateste autostrada in Italia.Tirul a venit din spate si a tamponat autoturismul facandul sandwich sub autocar.

era mic, nu l-a vazut...

bianchi
bianchi  •  10 Octombrie 2011, 13:18

Numai minciuni scrieti,auzi la ei a fost sicanata!!!Autoturismul BMW era oprit in spatele Autocarului si isi astepta randul la bariera unde se plateste autostrada in Italia.Tirul a venit din spate si a tamponat autoturismul facandul sandwich sub autocar.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează