INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Bale așteaptă soluția salvatoare în ultimele ore de mercato: „În sfârșit, am ajuns într-un loc unde sunt apreciat orice s-ar întâmpla”

Gareth Bale. foto: Guliver/Getty Images
Gareth Bale. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 03 septembrie 2020 13:21 / Actualizat joi, 03 septembrie 2020 13:55

Gareth Bale, aflat la naționala galeză pentru ”dubla” din Liga Națiunilor, vrea să plece de la Real Madrid, dacă va fi lăsat: „Anul trecut mi-au blocat transferul în ultima secundă”. 

Gareth Bale s-a săturat să fie prizonierul lui Real. Galezul își dorește să plece la o echipă la care să joace, de ce nu?, chiar să revină în Premier League. 

„Dacă apar variante de acolo, sunt gata să le iau în calcul. Timpul va decide, dar viitorul meu depinde de Madrid. Am încercat să plec și anul trecut, doar că au blocat totul în ultima secundă. Era un proiect care mă atrăgea. Eu vreau să joc fotbal, sunt încă motivat, însă am un contract și ei controlează totul", s-a plâns Bale la SkySports.

Din cantonamentul naționalei, care pregătește jocurile din Liga Națiunilor cu Finlanda și Bulgaria, Gareth a trimis totuși săgeți către Zidane și clubul blanco: "În sfârșit, am ajuns într-un loc unde sunt puțin mai apreciat și susținut de fani orice s-ar întâmpla. Cred că toată lumea știe cât iubesc să vin în țară. Nu am decât 31 de ani, mă simt încă în mare formă și mai am mult de oferit. 

Ca să fiu sincer, clubul face ca toate lucrurile să devină dificile. Aștept o soluție până la finele mercato". 

Golful este unicul refugiu în perioadele cât a stat izolat de Real și departe de fotbal. 71 de zile

60 de milioane de euroeste salariul brut pe care Gareth îl mai are de încasat pentru următoarele două stagiuni în blanco

2 meciuria jucat Bale la Real (100 de minute în total) după restartul postpandemie, din cele 20 în care Zidane l-a folosit în sezonul trecut. Galezul are 3 goluri și două assisturi

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Final-surpriză în telenovela Messi! Veste de ultimă oră de la ziaristul care i-a anunțat în premieră plecarea: „90%, așa va face”

Emoționant. Cel mai frumos gest făcut de Van de Beek după transferul la Manchester United

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
penultimul
penultimul  •  03 Septembrie 2020, 14:25

O petarda de lux smechera. Freaca banca la Real pe bani buni și îmbrobodește prostii că da Spania pe China ca sa joace fotbal. Cum vrei sa te aprecieze fanii cînd tu, după atîta timp in Spania, nu faci un efort minim sa zici trei fraze in spaniola că de învățat limba nu te-a dus mintea. Parca nu te-ar ajuta in relațiile de joc cu co-echipierii și în vestiar?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează