INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona a refuzat o ofertă de 35 de milioane de euro pentru un jucător!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gabriela Iulia GheorgheJURNALISPORT - Publicat joi, 06 iulie 2017 15:44

Barcelona a refuzat o ofertă de 35 de milioane de euro pentru Sergi Roberto, scrie Mundo Deportivo.

Ernesto Valverde îl consideră un jucător de bază pe fotbalistul de 25 de ani şi răspunsul clubului a fost foarte clar, spaniolul este netransferabil. La Barcelona nu este garantată venirea unui jucător lateral dreapta, iar antrenorul spaniolilor îşi doreşte să poată conta pe un jucător polivalent, de calitate.

Sergi Roberto poate să joace pe orice post în apărare, dar și la mijloc, fiind o variantă pentru momentele când echipa nu se va putea baza pe Sergio Busquets. Sergi Roberto a demonstrat că este capabil să joace pe acel post.

Sezonul trecut a fost unul bun pentru Sergi Robero, deşi n-a jucat pe postul său de bază. Spaniolul a reuşit să înscrie golul miraculos cu care Barcelona a trecut de PSG în Liga Campionilor.

Jucătorul are 32 de meciuri în tricoul Barcelonei sezonul trecut în campionat.

sursa: Mundo Deportivo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează