INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

VIDEO Vezi AICI primul gol marcat de Aguero la Barcelona: „Luuk de Jong ar fi ratat de acolo”

Sergio Aguero, 33 de ani, a marcat primul gol în tricoul Barcelonei. S-a întâmplat într-un amical cu UE Cornella (2-2), grupare din liga a 3-a spaniolă.
Sergio Aguero, 33 de ani, a marcat primul gol în tricoul Barcelonei. S-a întâmplat într-un amical cu UE Cornella (2-2), grupare din liga a 3-a spaniolă.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021 17:50 / Actualizat miercuri, 13 octombrie 2021 17:52

Sergio Aguero, 33 de ani, a marcat primul gol în tricoul Barcelonei. S-a întâmplat într-un amical cu UE Cornella (2-2), grupare din liga a 3-a spaniolă.

Indisponibil în ultimele 4 luni din cauza unei accidentări grave, Aguero e gata să devină un atacant important pentru Barcelona. Într-un test cu Cornella, argentinianul a evoluat o jumătate de oră. Și chiar a marcat, profitând de o eroare a portarului advers, care i-a oferit mingea după o respingere nefericită.

Sergio Aguero, primul gol la Barcelona:

Luuk de Jong, „vârful” transferat în această vară de la Sevilla, a fost ironizat de fanii Barcelonei. „Olandezul ar fi ratat de acolo”, așa au sunat multe dintre postările suporterilor pe Twitter.

Coutinho a marcat celălalt gol pentru Barcelona, care a alcătuit un prim „11” plin de rezerve.

Aguero s-a antrenat normal în ultima săptămână și ar putea fi inclus de Ronald Koeman în lot pentru partida cu Valencia de duminică (22:00). Imediat după trecerea de la Manchester City la Barcelona, Aguero, liber de contract în vară, a suferit o ruptură musculară și a ratat startul sezonului.

Pedri rămâne la Barcelona

Pedri (18 ani, mijlocaș central) a fost antamat de Barcelona. Actuala înțelegere cu jucătorul venit vara trecută de la Las Palmas expira la finalul sezonului.

„Barcelona a ajuns la un acord total cu Pedri pentru a extinde contractul fotbalistului până în iunie 2026. Noul contract va fi semnat în următoarele ore/zile. Ultimele detalii s-au pus la punct, iar clauza de reziliere va fi de 1 miliard de euro, cea mai mare din istoria Barcelonei. Urmează anunțul oficial”, a punctat jurnalistul Fabrizio Romano pe Twitter.

Pedri, noua stea de la Barcelona:

  • 56 de meciuri la prima echipă a catalanilor - 4 goluri, 6 pase decisive;
  • 80 de milioane de euro cotă de piață, conform Transfermarkt;
  • 10 selecții în prima reprezentativă a Spaniei, la vârsta majoratului.

Datoria Barcelonei, făcută publică: „Acum înțelegeți de ce am vrut în Super Ligă?”

Barcelona a înregistrat pierderi record în sezonul trecut, în valoare de 481 de milioane de euro!

Potrivit Sky Sports, veniturile catalanilor au scăzut în ultima stagiune cu 26%, clubul considerând criza COVID-19 drept principala cauză.

Imediat după ce a devenit președintele clubului, Laporta a dezvăluit că Barcelona se confruntă cu datorii în valoare de 1,4 miliarde de euro.

Față de sezonul 2019/20, Barcelona a înregistrat venituri mai scăzute cu 224 milioane de euro. Catalanii susțin că 181 de milioane au fost pierdute din cauza incapacității de a deschide stadionul, dar și pentru că au fost forțați să oprească alte activități comerciale în contextul pandemiei.

În acest timp, cheltuielile au crescut cu 19%, până la 1.4 miliarde de euro, o datorie record pentru Barcelona! Veniturile din transferuri au reprezentat doar 56 de milioane, o scădere de 92 milioane în comparație cu sezonul trecut.

CEO-ul Barcelonei a declarat că echipa a sprijinit Super Liga Europei pentru a impune controale financiare mai stricte asupra echipelor, întrucât era nemulțumit de modul în care UEFA aplica legea fair-play-ului financiar.

De altfel, Barca a fost obligată să își reducă masa salarială în această vară din cauza reglementărilor financiare mult mai stricte din La Liga. Le-a fost alocat un buget maxim de 98 milioane de euro pentru acest sezon, o scădere uriașă față de campania precedentă - 347 milioane.

Pedri a impresionat la Euro 2020

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Tătărușanu, tot rezervă la AC Milan și după accidentarea lui Maignan? Transfer de ultimă oră pentru italieni

Au aruncat cu peturi de apă, cu brichete și telefoane! Atacantul polonez recunoaște: „A fost și vina mea”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează