INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFERURI

Interesul pentru Leo Messi, recunoscut oficial: „Ne așezăm la masa negocierilor” » Când se poate face transferul

Leonardo (51 de ani), directorul sportiv al lui PSG, recunoaște că Leo Messi (33), starul de la Barcelona, se află pe lista parizienilor. +18   FOTO
Leonardo (51 de ani), directorul sportiv al lui PSG, recunoaște că Leo Messi (33), starul de la Barcelona, se află pe lista parizienilor.

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2021 17:06 / Actualizat luni, 18 ianuarie 2021 17:29

Leonardo (51 de ani), directorul sportiv al lui PSG, recunoaște că Leo Messi (33), starul de la Barcelona, se află pe lista parizienilor.

„Mari fotbaliști precum Messi sunt mereu pe lista noastră la PSG. Dar încă nu e momentul să vorbim despre asta, nu e nici momentul să visăm la așa ceva. 

Într-adevăr, suntem printre cei care urmăresc ce se întâmplă cu Messi, suntem foarte atenți, vom fi și noi la masa negocierilor, dacă va fi cazul. Mai sunt 4 luni, în fotbal asta înseamnă o eternitate, mai ales în aceste vremuri”, a declarat Leonardo pentru France Football.

Pochettino îl vrea pe Leo Messi la PSG

Mauricio Pochettino, noul antrenor al lui Paris Saint-Germain, încearcă să-l convingă pe Leo Messi să vină la vară. Îi leagă nu doar Argentina, ci și Newell's Old Boys, clubul debutului lui Poche, echipa la care căpitanul Barcelonei a jucat la juniori.

Aflat în ultimele șase luni de contract în Catalunya, Leo își poate alege deja noua destinație. Ar forma un trident visat de mult timp de parizieni: Messi - Mbappe - Neymar. Ar fi din nou coleg cu brazilianul după patru ani. Și l-ar avea în sfârșit antrenor pe Pochettino. 

Le Parisien a dezvăluit că, în ianuarie, după demiterea lui Ernesto Valverde de pe „Camp Nou", liderul echipei blaugrana l-ar fi cerut pe Mauricio, dar în cele din urmă Barca l-a numit pe Quique Setien.

FOTO. Barcelona a pierdut Suprecupa Spaniei în fața lui Bilbao (2-3). Messi a văzut „roșu”

+14 FOTO

VIDEO. Goluri spectaculoase reușite de Leo Messi la Barcelona

Citește mai multe articole despre Leo Messi:

Răstunare de situație: ce se întâmplă cu Lionel Messi, după eliminarea din Supercupă

Andrei Niculescu, despre succesul lui Inter în fața lui Juventus, seceta de goluri a lui Liverpool și nervii lui Messi

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează