INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona a întocmit lista de posibili înlocuitori ai lui Setien după dezastrul cu Bayern! Surpriza de pe listă: „Nu știi niciodată”

Quique Setien a fost demis după Barcelona - Bayern 2-8 // foto: Guliver/gettyimages +28   FOTO
Quique Setien a fost demis după Barcelona - Bayern 2-8 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 15 august 2020 09:54 / Actualizat sambata, 15 august 2020 10:01

Quique Setién (61 de ani) e dat afară de la Barcelona, cine îl înlocuiește? Marca scrie că Mauricio Pochettino (48) e favorit, deși a spus cândva că „decât să mă duc la Barcelona, mai bine mă retrag la fermă”. Mundo Deportivo îl pune în capul listei pe Xavi (40).

„Dacă jucăm așa în Liga Campionilor, nu avem nicio șansă”, avertiza Leo Messi după pierderea titlului în Spania. Și a fost un dezastru. Nu s-a schimbat nimic, Quique Setién a rămas pe bancă, dar era rupt de echipă, de vestiar, de liderii săi. Va fi dat afară, decizia e luată deja la Barcelona.

Xavi are clauză pentru Barcelona

Cine îl înlocuiește? Marca îl anunță favorit pe Mauricio Pochettino, liber de contract după despărțirea de Tottenham, fost jucător și antrenor la Espanyol, marea rivală catalană. Cu variantă de rezervă Ronald Koeman, o emblemă blaugrana, actualul selecționer al Olandei. 

Mundo Deportivo îl pune în pole-position pe Xavi, susținând că, deși și-a prelungit contractul cu Al-Sadd, are sigur o clauză de reziliere valabilă pentru Barça. Dar și MD îl dă printre primii pe listă pe Pochettino, urmat de Koeman.

Pochettino: „În viață, nu știi niciodată ce se poate întâmpla”

De ce l-au inclus pe Pochettino? Pentru că e o posibilitate mare ca el să fie alesul, deși a spus la un moment dat că „decât să mă duc la Barcelona, mai bine mă retrag la fermă”. Recent, într-un interviu pentru El Pais, tehnicianul argentinian a explicat: „Eram în Barcelona în acel an și m-am întâlnit cu Bartomeu într-un restaurant. Ne-am salutat, pentru că aveam copiii la aceeași școală, și am discutat cinci minute. 

Asta a generat zvonul cu Barcelona, iar când am fost întrebat am vrut să sune radical. Însă nu am vrut să fiu lipsit de respect față de Barcelona. Espanyol mi-a făcut un nume, dar nu sunt arogant și nu-mi place să fac asemenea declarații. Poate că acum nu aș mai spune aceleași lucruri. În viață, nu știi niciodată ce se poate întâmpla”. Pochettino chiar poate fi noul antrenor blaugrana.

GALERIE FOTO. Cele mai tari imagini din Barcelona - Bayern 2-8

+24 FOTO

Citește mai multe știri despre Barcelona:

Președintele Barcelonei anunță măsuri dure după meciul cu Bayern: „Le vom anunța zilele viitoare” » Setien și Abidal, dați afară!

Cele mai răutăcioase 10 glume după cataclismul Barcelonei din Champions League: „Ce îi spune soția lui Messi în această dimineață”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
ali.bec
ali.bec  •  15 August 2020, 18:12

Victoras Iacob a fost nu demult in calcule. Dacă GSP se ambiționează sa-l umfle puțin, e pe primul loc.

magic4ever
magic4ever  •  15 August 2020, 16:29

Orice antrenor vine acum, Barcelona nu mai are sanse sa castige UCL cel putin 3-4 ani...nu pentru ca au o echipa slaba,dar Bayern,City,Liverpool si PSG sunt mult peste echipa catalana...

mdg1
mdg1  •  15 August 2020, 15:22

Gasperini

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close