INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona are un plan B dacă ratează transferul lui Lewandowski » Catalanii vor un star din Premier League

Sadio Mane și Romelu Lukaku/ foto: Imago Images
Sadio Mane și Romelu Lukaku/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iunie 2022 12:53 / Actualizat joi, 02 iunie 2022 13:55

Romelu Lukaku (29 de ani), atacantul lui Chelsea, este la mare căutare printre giganții Europei. După ce avocatul belgianului a discutat cu Inter pentru un posibil trensfer, Barcelona ar lua în considerare aducerea lui Lukaku în cazul ratării transferului lui Lewandowski (33 de ani).

Polonezul este principala țintă a catalanilor, iar recent a declarat în cantonamentul echipei naționale că vrea să plece de la Bayern în această vară.

Cosmin Matei, primul care a scăpat din „haită” » A fost prezentat oficial la un club din Liga 1
Dinamo
Cosmin Matei, primul care a scăpat din „haită” » A fost prezentat oficial la un club din Liga 1

Lukaku, varianta Barcelonei în cazul ratării transferului lui Lewandowski

Barcelona și-ar fi luat măsuri de precauție în cazul în care Bayern va refuza să-i dea drumul lui Lewandowski. Varianta luată în calcul de conducerea catalană ar fi Romelu Lukaku, jucător care nu a impresionat în sezonul recent încheiat, în tricoul lui Chelsea, anunță Mundo Deportivo.

Conștienți că aducerea belgianului pe Camp Nou ar necesita un efort financiar considerabil, Barcelona ar lua în calcul chiar și varianta împrumutului acestuia. Lukaku a mai fost dorit de vicecampioana din La Liga și în 2020, când la cârma echipei era Ronald Koeman. Atunci, transferul nu s-a realizat din cauza crizei financiare a clubului, cauzată de pandemia de Covid.

Lukaku, dorit și de Inter

Potrivit lui Fabrizio Romano, jurnalistul italian recunoscut pentru acuratețea informațiilor legate de transferuri, avocatul lui Lukaku s-a întâlnit pe 31 mai cu cei din conducerea lui Inter, pentru a discuta despre o posibilă revenire în această vară. În 2021, Chelsea îl cumpăra pe belgian pentru 115 milioane de euro.

În acest sezon, Lukaku a jucat 44 de meciuri în tricoul lui Chelsea, în toate competițiile. Atacantul a marcat de 15 ori și nu a oferit vreo pasă decisivă, având cifre mai slabe decât în perioada petrecută în Serie A. La Inter, atacantul a marcat 64 de goluri în două sezoane, în toate competițiile.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Fratele lui Gary Lineker conduce locul unde starurile fotbalului mondial își fac de cap

Shakira și Pique, final de relație?! Spaniolii anunță ruptura: „L-a prins cu altă femeie!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
therealreddog33
therealreddog33  •  02 Iunie 2022, 13:59

Precis asa e :)) . Se potrivește Lukaku la stilul Barcelonei de posesie exact ca nuca în perete. La fel cum s-a potrivit la Chelsea, unde Tuchel are cam aceleași principii ale jocului ca și Xavi, bazat pe multă posesie și pase verticale...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează