CAMPIONATE  ·  SPANIA

Barcelona privește cu invidie în curtea rivalilor » Decizia luată de Real Madrid, în plină pandemie de coronavirus

Real Madrid - Barcelona // sursă foto: Guliver/gettyimages +14 FOTO
Real Madrid - Barcelona // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 29 martie 2020 08:31

Pandemia de coronavirus afectează și cele mai bogate cluburi. Dacă jucătorii Barcelonei vor avea un anumit procent din salariu tăiat, situația stă diametral opus în curtea lui Real Madrid, unde toate salariile vor rămâne la fel.

Presa din Spania scrie că Real Madrid poate supraviețui fără probleme și în această perioadă lipsită de fotbal și de venituri. Situația financiară a clubului „blanco” este foarte stabilă, astfel că oficialii nu vor recurge la tăieri salariale, conform DeportesCuatro.

Jucătorii Barcelonei, nedumeriți

În cealaltă tabără, apele sunt destul de tulburi în această perioadă. Jucătorii Barcelonei nu concep să piardă un procent mare din salariu, refuzând chiar oferta făcută de oficialii clubului.

GALERIE FOTO. Imagini noi cu Stadionul Steaua

+15 FOTO

Cu toate acestea, tăierile salariale sunt inevitabile la Barcelona. Singurul lucru care nu se cunoaște în acest moment este procentul, care va fi stabilit de Tribunalul Muncii din Catalunya.

Iar jucătorii liderului din Spania sunt nedumeriți: aceștia se întreabă de ce este nevoie ca salariile lor să fie micșorate, atât timp cât Real Madrid nu ia aceeași măsură, conform cuatro.

VIDEO. CORONAVIRUS: Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește și alte știri despre La Liga:Elena Băsescu a dispărut complet din viața politică. Anunțul uluitor făcut acum de fiica fostului președinte
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1