INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Contre între președintele La Liga și Barcelona: „Am explicat de multe ori, dar poate e mai profitabil și mai populist să arate cu degetul”

Javier Tebas, președintele La Liga/ foto Imago Images
Javier Tebas, președintele La Liga/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iunie 2022 09:53 / Actualizat sambata, 04 iunie 2022 10:35

La Liga a emis un comunicat oficial prin care a lămurit situația financiară a Barcelonei, după acuzele venite din partea clubului catalan.

Eduard Romeu, vicepreședintele economic al Barcelonei, l-a acuzat pe Tebas, președintele La Liga, de complicitate la problemele financiare ale clubului „blaugrana”.

„Barcelona este vinovată pentru situația în care se află, dar acest domn, Tebas, este co-responsabil pentru situația în care se află clubul. El a privit în altă parte și a permis situația actuală. A spus «amin» la tot ceea ce era împotriva intereselor Barcelonei”, a spus Romeu, potrivit Mundo Deportivo.

FC Argeș l-a dat afară pe fundașul-gafeur » A „îngropat” echipa cu FCSB și CFR Cluj!
FC ARGEȘ
FC Argeș l-a dat afară pe fundașul-gafeur » A „îngropat” echipa cu FCSB și CFR Cluj!

La Liga răspunde după acuzațiile Barcelonei

Președintele La Liga, Javier Tebas, a răspuns acuzațiilor și a emis un comunicat în care a explicat că toate cluburile au fost supuse acelorași reguli.

„Către domnul Romeu de la FC Barcelona: Am explicat deja situația de mai multe ori și în detaliu. Ori nu a auzit nimic, ori îi este mai profitabil și mai populist să arate cu degetul spre LaLiga”, a transmis Tebas pe Twitter.

Înrăutățirea situației financiare a FC Barcelona a avut loc în sezoanele afectate de COVID (2019/2020 și 2020/2021). La fel ca și celelalte cluburi, Barcelona a fost supusă unor reguli mai stricte în privința înregistrării jucătorilor.

FC Barcelona, la fel ca orice alt club din LaLiga, ar face obiectul unor măsuri disciplinare în cazul în care ar încălca alte măsuri de control din LaLiga, cum ar fi datoriile restante către angajați, cluburi și administrații publice

Pentru sezonul 2022-2023, clubul va continua în aceeași situație, cu limitări contractuale, cu excepția cazului în care, exact ca și restul afiliaților și așa cum stabilesc normele de control economic, va obține venituri și câștiguri de capital care să echilibreze balanța.

-comunicat La Liga

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Surprize mari în Liga Națiunilor: Franța, Belgia și Croația au pierdut pe teren propriu

Nicolae Stanciu, victorie răsunătoare la debutul în China » A fost aproape de un gol genial!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close