INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

BARCELONA. Lionel Messi s-a decis! Alături de ce superfotbalist vrea să joace din sezonul următor: „E complet. Seamănă cu Suarez”

Lionel Messi are 6 Baloane de Aur în palmares, record absolut în fotbalul mondial +36   FOTO
Lionel Messi are 6 Baloane de Aur în palmares, record absolut în fotbalul mondial

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 mai 2020 09:22

Lionel Messi (32 de ani), starul Barcelonei, l-a lăudat pe Lautaro Martinez (22), colegul său din naționala Argentinei, atacantul lui Inter fiind una dintre țintele catalanilor pentru următoarea perioadă de mercato.

Lautaro este un atacant impresionant, în special pentru că eu cred că este complet. E puternic, driblează bine, marchează, ştie să protejeze mingea. Dar trebuie să vedem ce se întâmplă în cele din urmă cu el şi cu alte nume despre care se vorbeşte.

Este spectaculos, are o condiţie impresionantă, se poate vedea că va fi un mare jucător. Acum a explodat şi o arată. E foarte puternic, e foarte bun în duelurile unu-la-unu, înscrie multe goluri, se luptă cu oricine în careu, rezistă, pivotează. Are multă calitate, e foarte complet. Seamănă mult cu Luis Suarez, ambii manevrează foarte bine mingea, o protejează, iar când vine vorba de a ataca în faţa porţii, fac lucruri similare”, a declarat Messi pentru Mundo Deportivo.

BARCELONA. Lionel Messi s-a decis! Alături de ce superfotbalist vrea să joace din sezonul următor: „E complet. Seamănă cu Suarez”

Lautaro Martinez

Inter i-a stabilit prețul lui Lautaro Martinez

Inter Milano așteaptă 90 de milioane de euro plus doi jucători de la Barcelona în schimbul lui Lautaro Martinez: Arturo Vidal (32) și Antoine Griezmann (29), cel din urmă sub formă de împrumut pentru un sezon.

64 de milioane de euroeste cota de piață a lui Lautaro Martinez, conform Transfermarkt

25 de goluria înscris Lautaro pentru Inter, în 66 de apariții

FOTO Starurile din La Liga au fost testate pentru COVID-19

+32 FOTO

Citește mai multe știri despre Barcelona:

Barcelona, în corzi » Gaură imensă în bugetul „catalanilor”

Lionel Messi, înapoi la Newells'Old Boys? Detaliul care împiedică mutarea: „E ceva ce lumea nu înțelege”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close