INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Cum a reacționat Messi după ce Joan Laporta a câștigat alegerile la Barcelona: „Arată că suntem mai mult decât un club”

Joan Laporta, noul președinte de la FC Barcelona // foto: Guliver/gettyimages +38   FOTO
Joan Laporta, noul președinte de la FC Barcelona // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 08 martie 2021 12:38 / Actualizat luni, 08 martie 2021 14:01

Joan Laporta (58 de ani), noul președinte de la FC Barcelona, a dezvăluit ce jucători blaugrana l-au felicitat după ce a câștigat algerile pentru șefia clubului catalan.

  • Laporta a mai fost președinte la Barcelona între 2003 și 2010 și a câștigat alegerile de duminică cu 34.184 voturi, un procent de 54,28% dintre sufragii; 
  • Victor Font a obținut 16.679 voturi (29,99%), iar Toni Freixa 4.769 (8,58%). 351 de buletine de vot (0,63%) au fost goale, iar 3.628 de voturi (6,52%) au fost anulate; 
  • Cu 55.632 voturi valide, a fost a doua cea mai mare participare la votarea președintelui Barcelonei, după cea din 2010, la care 57.088 de persoane și-au exprimat opțiunea.

Într-un interviu acordat RAC1, Laporta a afirmat că mai mulți fotbaliști ai Barcelonei l-au felicitat pentru victoria obținută duminică în alegerile pentru președinția Barcelonei. Printre aceștia, vedeta Lionel Messi, care a și mers să voteze.

Joan Laporta: „Messi, Pique și Alba m-au felicitat”

„Unii jucători m-au felicitat, da. Cine? De exemplu Leo Messi, Gerard Pique, Jordi Alba... Cred că este normal”, a spus Laporta, citat de Mundo Deportivo. „A fost foarte frumos să îl văd pe Messi votând. Este încă o dovadă că iubește Barcelona. Sunt convins că vrea să rămână”, a spus Laporta.

Acesta descrie gestul lui Messi drept „o imagine bună pentru Barcelona și pentru el. Arată că suntem mai mult decât un club, a fost una dintre imaginile zilei. Ieri a fost încă un test, iar Messi a demonstrat că iubește Barcelona”. 

La fel cum a făcut-o și duminică, Laporta a abordat subiectul contractului lui Lionel Messi cu Barcelona, scadent la finalul acestui sezon: „Vom face tot ce e mai bun pentru Barcelona și Leo. M-a încurajat și felicitat. Când vom avea rezultatul auditului, vom putea să îi facem o propunere atractivă. Va putea să câștige Liga Campionilor din nou și sunt convins că se va adapta la problemele economice, pentru că nu este ghidat de bani”.

VIDEO. Cele mai bune pase de gol ale lui Lionel Messi în La Liga

Citește mai multe știri despre Barcelona:

VIDEO Gluma neinspirată a lui Joan Laporta a cauzat un scandal în Spania: „Sună-mă când împlinești 18 ani!”

Laporta, prima decizie ca președinte al Barcelonei: ce nume mare ajunge director tehnic!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ekneb
ekneb  •  08 Martie 2021, 15:04

Parerea mea este ca Mesi chiar e un superjucator, fara doar si poate, dar se uita cam des la bani, acuma fiind si pe final de cariera, la cat e el de disperat dupa bani, nu m ar mira sa tradeze clubul care l a facut om, clubul care i a dat TOT.

saramago
saramago  •  08 Martie 2021, 14:55

Messi ar mai putea câștiga Liga Campionilor cu Barca dacă ar fi handbalist, baschetbalist sau component al echipei de futsal.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează