INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ

BARCELONA. Ofertă uluitoare primită de Messi: contract pe 10 ani! » Când se decide totul

Lionel Messi. foto: Guliver/Getty Images +38   FOTO
Lionel Messi. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 24 noiembrie 2020 14:09 / Actualizat marti, 24 noiembrie 2020 14:21

City Football Group i-a propus lui Leo Messi un contract pe 10 ani, anunță The Times! Joacă la Manchester City, apoi continuă, probabil, la New York City FC și, după retragere, devine ambasador global al lui City. 

După un conflict atât de brutal cu șefii clubului, Leo Messi pare hotărât să părăsească Barcelona carierei sale. Mai ales acum, când are o asemenea ofertă. 

City Football Group, trustul deținut de șeicul miliardar Mansour Al-Nahyan, i-a propus un contract de un deceniu, la sfârșitul căruia argentinianul va avea 43 de ani! Potrivit The Times, Messi ar juca întâi la Manchester City, apoi s-ar muta la una dintre cele opt francize deținute de CFG. Și, după retragere, va deveni ambasador global al lui City. 

Messi decide în ianuarie

Căpitanul Barcelonei se va decide în ianuarie, când poate și semna precontractul cu Man. City. Așteaptă însă alegerile prezidențiale ale grupării catalane. Dacă Victor Font va fi noul președinte blaugrana, nu ar fi exclus să se răzgândească. Font a anunțat că va reconstrui Barça cu marile legende.

FOTO Imagini de colecție din istoria Barcelonei: 

Gică Popescu pe vremea când juca la Barcelona
+34 FOTO

VIDEO Debutul lui Lionel Messi la Barcelona

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

UPDATE. Griezmann a răbufnit: „Am îndurat prea multe!” » Totul despre scandalul cu Messi: „Asta i-am spus lui Leo”

Coșmar pentru Barcelona » După Gerard Pique, un alt titular s-a „rupt” grav

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
reteleanu
reteleanu  •  24 Noiembrie 2020, 16:10

barca ar face totusi o prostie renuntand acum si la simbolul sau. poate ca nu este atat de decisiv cum e inca ronaldo, dar totusi livreaza faze, goluri si, mai ales, este un simbol care inmoaie genunchii adversarilor prin simpla prezenta.

853246084756615
Marcel Popa  •  24 Noiembrie 2020, 15:45

Presa a ajuns de serveste doar minciuni.El nu mai face fata acuma si tu ai dai contract pina la 43 de ani.Messi la ora actuala nu mai este jucator decisiv ,asta batran este ca oricare din vest.

romulus65
romulus65  •  24 Noiembrie 2020, 14:48

Bartomeu trebuia sa-l lase sa plece in vara pe Messi, se vede ca dragoste cu forta nu se poate. Facea si o mare economie la bugetul clubului, buget slabit de pandemie, pentru ca lua o suma consistenta de bani de la arabi la care se adauga salariul lui Messi pe un an si prima de fidelitate de 30 de milioane de euro pe care acesta o va incasa indiferent daca mai ramane sau nu la Barcelona.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează