INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID 5-1

BARCELONA - REAL MADRID // Un fotbalist important de la Real a răbufnit după umilința de pe Camp Nou: "Acest 5-1 ne arată asta! Trebuie să recunoaștem"

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 octombrie 2018 21:59

Real Madrid a fost umilită de Barcelona, scor 1-5, iar situația lui Julen Lopetegui este critică. Casemiro a discutat despre acest eșec usturător și nu s-a ferit să folosească termeni duri pentru a descrie jocul echipei sale. 

"Acest 5-1 ne arată exact unde suntem în acest sezon. E un dezastru, cu toții jucăm foarte prost și trebuie să recunoaștem asta! Nu putem vorbi despre antrenor, cu toții suntem de vină. Nu jucăm bine și trebuie să muncim mai mult.

Nu este vorba despre atitudine sau despre tactică. E vorba despre tot. Jucătorii trebuie să alerge mai mult și să lupte mai mult. Acest 5-1 ne arată ce facem în sezonul ăsta. Imaginea pe care o avem ne arată că jucătorii sunt vinovați. Nu putem da vina pe antrenor", a spus Casemiro conform Marca.

Citește și: VIDEO + FOTO Era inevitabil :D » Avalanșă de ironii pe net după rușinea pățită de Real Madrid pe Camp Nou

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  29 Octombrie 2018, 11:06

Si ce se mai bucura antrenorul si o parte din jucatori la inceputul sezonului dupa cateva etape....ziceau ca fara Ronaldo formeaza mai mult o echipa...fara portughez cei de la Real sunt o echipa mediocra, nu o sa mai castige UCL sau campionatul multi ani de acum inainte...

mosvasile
mosvasile  •  29 Octombrie 2018, 07:34

Uite cine vorbeste!Cazemiro!Care-i scotea mereu din off side pe atacantii adversi!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează