INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Barcelona și-a stabilit țintele pentru iarnă! Aduce un atacant de superclasă pentru a le face concurență lui Neymar, Messi și Suarez

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2015 18:23

FC Barcelona are nevoie de fundași, însă vrea și mai multă concurență în ofensivă. Presa din Spania vine azi cu o variantă cel puțin surprinzătoare.

Robin Van Persie este ținta catalanilor. Olandezul nu s-a acomodat în Turcia, la Fenerbahce, și ar putea veni în iarnă la Barcelona.

Catalanilor le va expira interdicția la transferuri, așa că Luis Enrique caută să întărească echipa în toate compartimentele.

Ajuns la 32 de ani, Van Persie s-a dovedit a fi un transfer ratat de Fenerbahce, care l-ar lăsa să plece pentru doar 3,5 milioane de euro. Rezervele Barcelonei pentru postul de atacant sînt la ora actuală Munir și Sandro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1086869841329545
Razvan Banciu  •  15 Octombrie 2015, 20:52

mai bine-l iau pe Tade.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează