INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Barcelona știe cât trebuie să plătească pentru Coutinho » Când ar urma să se facă tranzacția

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 25 octombrie 2017 23:01

Mijlocașul ofensiv al lui Liverpool, Philippe Coutinho, este foarte aproape de a evolua din iarna la FC Barcelona.

Potrivit publicației spaniole Mundo Deportivo, șefii lui Liverpool le-au transmis deja omologilor formatiei catalane prețul fixat pentru ca internaționalul brazilian să ajungă în La Liga în ianuarie 2018. Aceeași sursă susține că sumă cerută de gruparea britanică este de 133 de milioane de lire sterline, conducerea gruparii de pe Anfield Road nefiind convinsă să îi dea drumul lui Coutinho pe un preț mai mic în ciuda celor trei oferte anterioare făcute de clubul spaniol (72, 90 respectiv 118 milioane de lire sterline).

9 partidea bifat Coutinho în acest sezon în toate competițiile reușind 4 goluri și 3 assist-uri

Reprezentanții Barcelonei au fost prezenți luni la Londra la ceremonia de decernare a premiilor FIFA's 'The Best' iar surse autorizate susțin că s-au întâlnit cu Kia Joorabchian, unul dintre impresarii lui Coutinho pentru a încerca să îl aducă pe internaționalul brazilian.

8 goluriîn 32 de partide a înscris Coutinho pentru naționala Braziliei, pentru care a debutat în 2010

65 de milioane €este cota brazilianului conform transfermarkt.de

În vârstă de 25 de ani, Coutinho a venit în ianuarie 2013 la Liverpool de la Inter Milano pentru 13 milioane de euro. Pe lângă Barcelona, internaționalul brazilian, care mai are contract cu "cormoranii" până în iulie 2022, mai este dorit și de PSG.

surse: si.com, express.co.uk, mirror.co.uk

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close