INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona vrea sa scape de Philippe Coutinho! Klopp ar putea fi salvarea pentru brazilian

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 10 februarie 2020 11:43

Philippe Coutinho (27 ani) este fotbalistul de la care fanii Barcelonei aveau mari așteptări în vara lui 2018, însă brazilianul nu a reușit să se impună. A fost împrumutat la Bayern Munchen, unde n-a convins, iar catalanii vor să-l vândă pentru suma de 80 milioane de euro, potrivit Mundo Deportivo.

Starul brazilian a fost împumutat la Bayern Munchen, pentru care a jucat 27 de meciuri și a înscris 7 goluri, însă nici bavarezii nu sunt mulțumiți de el și nu își doresc sa îl cumpere definitiv.

Jurnaliștii de la SunSport suțin că oficialii Barcelonei vor neapărat sa scape de brazilian pentru a avea un buget cât mai mare pentru a cumpăra un înlocuitor pentru Luis Suarez.

În cursa pentru Philippe Coutinho au intrat 3 cluburi de tradiție din Premier League: Manchester United, Chelsea și Liverpool, fosta echipa a brazilianului de la care a plecat pentru suma de 145 de milioane de euro. 

Potrivit celor de la Express, Jurgen Klopp l-ar dori înapoi pe Coutinho în cazul în care transferul mijlocașului Kai Havertz (20 ani) de la Bayer Leverkusen nu se realizează. Puștiul din Bundesliga este principala țintă a cormoranilor pentru perioada de mercato din vară.

știre de Vlad Mareș

Citește și:

Bayern Munchen pregătește mutări spectaculoase! Nemții încearcă să-i transfere pe Roberto Firmino și Leroy Sane

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
chinese_democracy
chinese_democracy  •  10 Februarie 2020, 14:38

Sunteti nebuni cu implicarea Liverpool ... De ce l-ar lua Liverpool cand abia a asteptat sa scape de el ? Omul nu se potrivea in filosofia lui Kloppo si s-au luat VVD si AB de banii aia ... :D

Vezi toate comentariile (1)
Comentează