INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL - BAYERN 4-2 D.PREL. (ÎN TUR 2-1)

Bavarezii au dat frâu liber frustrării după ce brigada lui Kassai a pus umărul decisiv la calificarea Madridului: "Arbitrul ne-a dat afară din Ligă!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 19 aprilie 2017 09:42

Real Madrid s-a impus cu 4-2 pe Bernabeu prin hattrickul lui Ronaldo și reușita lui Asensio, respectiv Lewandowski și Ramos - autogol.

 A fost ofsaid la golurile doi şi trei marcate de Ronaldo. Cele care au decis practic calificarea, în prelungiri. Vidal eliminat în minutul 83, cu al doilea "galben", în urma un fault inexistent la Asensio. Probabil în compensaţie pentru o altă intrare dură, la Casemiro (48), rămasă nesancţionată?! Casemiro, la rându-i, iertat de un al doilea avertisment în repetate rânduri. La asemenea gafe ale brigăzii conduse de maghiarul Viktor Kassai, toate împotriva lor, nemţii nu şi-au putut reţine frustrarea la final.

"Mai slab decât noi"

"Ce hoţie!", a exclamat fostul internaţional german Jens Lehmann, astăzi analist TV. "E dur să fii furat aşa. Arbitrul ne-a dat afară din Ligă!", s-a lamentat Vidal. Iar antrenorul Carlo Ancelotti a tunat şi a fulgerat în faţa camerelor de luat vederi: "«Centralul» a fost mai slab decât noi în această seară. A comis o serie de erori de neacceptat la acest nivel. Nu eram pentru tehnologia video, dar acum cred că trebuie să fie introdusă cât mai repede şi-n cupele europene, pentru a-i ajuta pe arbitri să ia deciziile corecte. Ofsaidul la Ronaldo e clar. Şi la al doilea gol, şi la al treilea. Iar Vidal joacă mingea".

"Clar dezavantajaţi!"

"Când meciuri importante, ca acesta, sunt decise de astfel de goluri e trist. Am fost clar dezavantajaţi", l-a completat fundaşul Jerome Boateng. Opinie pe care o împărtăşeşte inclusiv căpitanul Phillip Lahm: "În această seară am avut ghinion cu arbitrii. E dureros să părăseşti Liga astfel. Meritam mai mult". z

"Ofsaid la Ronaldo? Se întâmplă. Astfel de episoade sunt multe într-un meci. Tot ce ştiu eu este că i-am învins pe cei mai puternici"
Zinedine Zidane, antrenor Real

"La acest nivel, în Ligă, e nevoie de arbitri de acelaşi nivel. E dureros să fii eliminat aşa"
Thiago Alcantara, mijlocaş Bayern

REACŢII DIN PRESA INTERNAȚIONALĂ

"Dramă bavareză la Madrid. Golurile lui Ronaldo din ofsaid au terminat-o pe Bayern"
Express, cotidian german

"Golul din ofsaid cu care Ronaldo a egalat la doi în prelungiri a spulberat visul lui Bayern de a face tripla în acest sezon"
Bild, tabloid german

"Seară dezastruoasă pentru arbitrul Kassai. Penalty-ul la Robben e soft. Casemiro merita «roşu», iar al doilea «galben» la Vidal e exagerat. Ofsaid la golurile doi şi trei marcate de Ronaldo"
Gazzetta dello Sport, cotidian italian

"Inevitabilul Ronaldo. Ajutat şi de arbitraj, a calificat-o pe Real în semifinale. În ofsaid la golurile din prelungiri. Casemiro nu trebuia să termine meciul pe teren"
L'Equipe, cotidian francez

"Real se califică după un meci cu scandal în semifinalele Ligii"
Sport, cotidian spaniol

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Aprilie 2017, 14:23

adica bayern primeste un penalty inventat in tur, un penalty usor acordat in retur si de un autogol norocos ca ei prin propriile forte nu a fost in stare sa bage balonul in poarta. cat despre vidal..putea fi eliminat de vreo 2-3 ori pana sa fie eliminat pentru faulturi dure. l-a iertat de 2-3 ori, sa zica mersi.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  19 Aprilie 2017, 13:50
Postat de borat101 pe 19 Aprilie 2017, 11:39

Din pacate, nemtii sa taca din gura cand pierd ACASA cu 2-1. La nivelul care se joaca, CLAR REAL MADRID LEA ARATAT din Tur cine sunt. Ca Bayern a incercat sa faca un miracol, cu un Real Madrid care se juca cu calificarea in BUZUNAR, asta este chiar imposibil, o echipa ca REAL MADRID nu este PSG, Man United, etc.. care habar nu are cum sa gesticuleze calificarea. Cu si fara greselile arbitrului CLAR Real Madrid se califica. Penaltiul de HOLLYWOOD al lui Ribery ce o fi fost? De acolo a inceput circul.

spui numai prostii,nici tu nu crezi ce spui,aseara clar fara ajutorul brigazii de arbitri,penibile de altfel,nu mergea real niciodata,apreciez ce joaca,ce fac,dar sa fim corecti

854605894625108
Silviu Apostol  •  19 Aprilie 2017, 13:44

Cred ca Bayern a fost "pedepsita" pentru modul in care arbitrul turco-GERMAN a ajutat-o pe Barcelona contra parizienilor ! Ungurul a tras clar cu spaniolii !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează