INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Bayern - Freiburg 1-1 // VIDEO Și nevestele jucătorilor se iau de Kovaci! Ironii pe Instagram: "I-au trebuit mai bine de 70 de minute pentru un moment de inspirație"

Lisa și Thomas Muller
Lisa și Thomas Muller

Articol de - Publicat duminica, 04 noiembrie 2018 11:48

Soția lui Thomas Muller l-a ironizat pe antrenorul lui Bayern pe Instagram, în timpul meciului, pentru că i-a ținut bărbatul pe bancă timp de 71 de minute.

Probabil că antrenorul Niko Kovaci se aștepta să fie pus la colț după 1-1 cu SC Freiburg, al patrulea meci consecutiv al lui Bayern fără victorie acasă! De către șefi, în presă, dar cu siguranță nu și de nevestele jucătorilor!

Lisa, soția lui Thomas Muller, nici măcar n-a așteptat fluierul final. În minutul 71, când tehnicianul croat l-a introdus pe soțul său în teren, ea a făcut o captură tv cu momentul schimbării și a postat-o pe Instagram, împreună cu un comentariu sugestiv: "I-au trebuit mai bine de 70 de minute pentru un moment de inspirație".
Iar apoi, când Bayern a deschis scorul (80), Lisa a inserat o nouă captură pe Instagram, peste care a titrat: "Și opt minute mai târziu". Muller însuși a fost surprins și a recunoscut că nu e tocmai ok ce a făcut soția lui: "Probabil au fost și emoțiile la mijloc. Dar mă iubește, acum ce să fac?!".

"Muller nu trebuie să dea socoteală pentru ce a apărut pe Instagram. Nu el a postat acolo"
Niko Kovaci, antrenor Bayern

8
ani sunt de când Bayern n-a mai bifat 20 de puncte în 10 etape. Atunci, campioană a ieșit Dortmund

Vezi și: VIDEO Campioana recordurilor: 31 de puncte în 11 etape, Juve la Max!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează