INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Nemții se sabotează singuri în bătălia pentru Harry Kane! Patronul lui Tottenham s-a supărat și ține de prețul pus

Nemții se sabotează singuri în bătălia pentru Harry Kane. Foto: Imago Images
Nemții se sabotează singuri în bătălia pentru Harry Kane. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2023 11:52 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 12:32

Conducerea executivă a lui Bayern a încercat să țină negocierile cu Tottenham pentru Harry Kane cât mai departe de ochii presei, dar președintele de onoare Uli Hoeness a făcut publice numeroase detalii, într-o discuție cu jurnaliștii germani. Patronul lui Tottenham, Daniel Levy, s-a supărat și ține de prețul pus, 116 milioane de euro, deși internaționalul englez mai are doar un an de contract cu Spurs.

Până acum, în negocierile pentru transferul lui Harry Kane, responsabilii lui Bayern au mers pe discreție. Special pentru a păstra o relație cât mai cordială cu patronul lui Tottenham, Daniel Levy, recunoscut drept un tip foarte orgolios și un negociator extrem de dur.

FCSB - Dinamo nu se joacă în Ghencea! Varianta a picat după zile în șir de negocieri + ce se întâmplă cu derby-ul
FCSB ÎN GHENCEA
FCSB - Dinamo nu se joacă în Ghencea! Varianta a picat după zile în șir de negocieri + ce se întâmplă cu derby-ul

Discreți în tratativele pentru Harry Kane

Joia trecută, într-o atmosferă relaxată, noul director executiv al bavarezilor, Jan-Christian Dreesen, și directorul tehnic Marco Neppe l-au și întâlnit pe Levy, la Londra. Amândoi au încercat apoi să fie cât mai reținuți în declarații, tocmai pentru a nu pune în pericol achiziționarea internaționalului englez

De asemenea, antrenorul Thomas Tuchel a evitat orice comentariu despre Kane la prima conferință de presă a noului sezon, de sâmbătă. Degeaba.

Uli Hoeness, președintele de onoare al lui Bayern, dă din casă 

Toată strategia le-a fost dată peste cap de președintele de onoare al lui Bayern, Uli Hoeness. În mai puțin de 10 minute, în fața jurnaliștilor, el a făcut publice numeroase detalii ce ar fi trebuit să rămână secrete.

„Până acum, în toate conversațiile, Harry a spus foarte clar că vrea să vină la noi. Și dacă decizia lui rămâne, îl vom lua! Tottenham va trebui să cedeze, pentru că un astfel de club nu se poate lipsi de 80, 90 de milioane de euro – sau oricât de multe ar fi”, a comentat Hoeness.

Patronul lui Tottenham s-a supărat pe Uli Hoeness

Abia întorși de la Londra, Dreesen și Neppe au fost șocați să afle că toată strategia le fusese pusă „pe butuci”. Iar Levy, potrivit tabloidului Bild, s-a supărat pe Hoeness, astfel că Dreesen a trebuit să pună mâna pe telefon și să încerce să detensioneze atmosfera.

Prevalându-se de anul de contract pe care Kane îl mai are cu Spurs, omul de afaceri britanic anunțase deja că-i va face pe nemți „să sângereze”, după ce a citit în presă că, fără știrea lui, Tuchel l-a vizitat pe jucător la Londra.

El le-a refuzat deja două oferte, de 70 și de 93 de milioane de euro, iar potrivit ziarelor din Insulă, nu vrea să-l cedeze sub 116 milioane.

Citește și:

Atac la Gică Hagi după eliminarea din Ligă: „Adu jucători dacă vrei în grupe!”

Presa din Republica Moldova, palmă pentru România: „Sheriff le-a dat o lecție românilor!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează