INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Fotbalistul lui Arsenal care ar fi ales să se facă grădinar, dacă nu ar fi devenit jucător profesionist: „Nu aș fi avut o problemă să fac asta”

Ben White (25 de ani), fundașul dreapta al liderului din Premier League, Arsenal, a spus că, dacă nu ar fi devenit fotbalist profesionist, s-ar fi făcut grădinar. 
Foto: Imago
Ben White (25 de ani), fundașul dreapta al liderului din Premier League, Arsenal, a spus că, dacă nu ar fi devenit fotbalist profesionist, s-ar fi făcut grădinar. Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 07 martie 2023 18:36 / Actualizat marti, 07 martie 2023 19:36

Ben White (25 de ani), fundașul dreapta al liderului din Premier League, Arsenal, a spus că, dacă nu ar fi devenit fotbalist profesionist, s-ar fi făcut grădinar. 

Jucătorul cu 4 selecții în naționala Angliei a dezvăluit, de asemenea, că, atunci când era mic, nu se uita la meciurile de fotbal transmise la TV, menționând că se plictisea „după 5 minute”. 

Gata, a plecat! » Antrenorul din Superligă e OUT de la echipă
ANTRENOR
Gata, a plecat! » Antrenorul din Superligă e OUT de la echipă

Ben White, fundașul lui Arsenal, spune că s-ar fi făcut grădinar dacă nu ar fi devenit fotbalist: „Nu aș fi avut o problemă să fac asta”

„Dacă nu aș fi devenit fotbalist profesionist probabil că aș fi lucrat alături de tatăl meu. El a fost grădinar. Cred că ăsta a fost motivul pentru care nu am avut deloc presiune pe umeri în copilărie. 

Aș fi fost bucuros să profesez ca grădinar. Am ales să mă fac jucător profesionist, dar nu ar fi fost o problemă dacă nu aș fi reușit în acest domeniu”, a declarat Ben White, potrivit Daily Mail. 

Ben White, fundaș Arsenal: „Nu prea mă uit la fotbal în timpul liber”

„Când eram mic nu obișnuiam să mă uit oricum foarte mult la meciuri. Dacă prindeam vreo partidă la televizor mă uitam timp de 5 minute, după care mă plictiseam și mergeam afară să mă joc fotbal. Nici acum nu prea mă uit la fotbal în timpul liber. 

Mă uit doar la anumite videoclipuri cu mine, pentru a vedea cum îmi pot îmbunătăți jocul, dar nu vizionez vreun meci în timpul liber. Vreau să fiu mereu cel mai bun și asta aș fi făcut în orice domeniu în care aș fi activat. 

Profesia mea se întâmplă să fie hobby-ul altora. Multe persoane abia așteaptă ziua de sâmbătă pentru a se uita la meci, ceea ce este un lucru minunat”, a mai precizat Ben White, potrivit sursei citate anterior.

Ben White, din 2021 la Arsenal 

Ben White și-a făcut junioratul la Southampton și Brighton. La nivel de seniori, acesta a debutat în tricoul „pescărușilor” pe data de 9 august 2016, într-o victorie obținută de Brighton, scor 4-0, în fața lui Colchester, în Cupa Ligii Angliei. 

Brighton l-a împrumutat pe Ben White la 3 echipe: Newport County (august 2017-mai 2018), Peterborough (iulie 2018-ianuarie 2019) și Leeds United (iulie 2019-iulie 2020). În iulie 2021, Ben White era vândut de Brighton la Arsenal, în schimbul sumei de 58,5 milioane de euro. 

În tricoul londonezilor, acesta a adunat 69 de meciuri, a marcat un gol și a dat două pase de gol. În actuala stagiune, Ben White a bifat 32 de apariții în tricoul „tunarilor”, în toate competițiile. 

VIDEO. Rezumat: Arsenal - Bournemouth 3-2, meci în care Ben White a marcat 

Citește și: 

Chiricheș, șanse minime să joace în meciurile naționalei! E suspect de ruptură musculară

Marele atu al Realului în cursa pentru Kvaratskhelia » Idolul georgianului îl așteaptă la Madrid: „Îi dau tricoul meu!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează