INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

video // update Chiricheș, șanse minime să joace în meciurile naționalei! E suspect de ruptură musculară

Vlad Chiricheș s-a rupt din nou. Foto: Imago Images
Vlad Chiricheș s-a rupt din nou. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 07 martie 2023 18:24

Vlad Chiricheș (33 de ani), fundașul central al lui Cremonese, s-a rupt din nou, în meciul cu Sassuolo (2-3), și prezența sa la lotul României e aproape imposibilă. Căpitanul naționalei a lipsit accidentat în 15 din 29 de partide!

UPDATE 18:15 - Chiricheș va face un RMN în această seară, pentru a vedea care sunt exact problemele. Suspiciunea este de ruptură musculară, iar șansele ca el să vină la națională sunt minime.

Știrea inițială

La 33 de ani împliniți, Vlad Chiricheș nu mai oferă nicio garanție în privința disponibilității la efort. 

Decizie de ultim moment: când se joacă FCSB - Sepsi și Hermannstadt - FCU Craiova, duelurile decisive pentru ultimul loc de play-off
ETAPA #30
Decizie de ultim moment: când se joacă FCSB - Sepsi și Hermannstadt - FCU Craiova, duelurile decisive pentru ultimul loc de play-off

Fie că se accidentează la națională, fie că problemele medicale apar la echipa de club, căpitanul „tricolorilo” e extrem de fragil, iar selecționerul Edward Iordănescu trebuie să își facă griji mereu în privința lui. 

Așa se întâmplă și acum, cu două săptămâni înaintea debutului în preliminariile Euro 2024, cu Andorra (25 martie) și Belarus (28 martie).

Vlad Chiricheș, doar 12 prezențe în acest sezon

În acest sezon, Vlad a stat mai mult pe tușă decât a ajutat-o pe Cremonese în teren și luni seară s-a accidentat iarăși. Cu 10 minute înaintea pauzei, în meciul cu Sassuolo (2-3), s-a plâns de dureri musculare și nu a mai putut continua

Un deja vu în actuala stagiune, în care nu a bifat decât 11 prezențe în Serie A și una în Cupa Italiei. Doar acum trei stagiuni, la Sassuolo, Chiricheș a fost indisponibil mai mult din cauza deselor probleme medicale, tot musculare! Probabil că și de aceea a fost lăsat să se transfere în vară, la Cremonese.

Vlad Chiricheș așteaptă evaluarea medicilor

Prima leziune a suferit-o la mijlocul lui septembrie, la 0-4 acasă cu Lazio, când la fel ca luni, a cerut schimbarea în prima repriză. Refacerea a durat mai bine de patru luni, dar Vlad a rezistat doar câteva partide. 

Antrenorul Davide Ballardini l-a menajat cât a putut, numai că după șase meciuri, cu o etapă de pauză, Chiricheș a cedat din nou. „A simțit o durere musculară. Va fi evaluat în următoarele zile”, a anunțat tehnicianul penultimei clasate.

VIDEO. Rezumatul meciului Sassuolo-Cremonese (3-2)

Citește și:

Drăgușin, specialistul fazelor fixe! + Pușcaș, lăudat și el: „A perseverat”

Revine Contra! Fostul selecționer a semnat și va avea un salariu impresionant

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
brujo
brujo  •  07 Martie 2023, 19:44

Nu ii vreau raul, dar e o bucurie cand nu se poate prezenta la nationala. Omul e complet pe langa sportul asta, un gafeur, un impostor !

albalbastru72
albalbastru72  •  07 Martie 2023, 19:31

De ce trebuie convocat asta la nationala?

traian_v
traian_v  •  07 Martie 2023, 14:49

Asta e cea mai buna veste !!! Sa stea acasa gafeurul asta de Chiriches. A trecut vremea lui. Si sa-l ia si pe Puscas cu el, ca si asta ne-a mancat doua calificari.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează