INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Bernard Arnault, al treilea cel mai bogat om al lumii, promite că salvează AC Milan alături de Guardiola și Messi!

Articol de GSP - Publicat joi, 05 decembrie 2019 13:17

Multimilionarul francez Bernard Arnault, 70 de ani, vrea să dea lovitura în lumea fotbalului! Al treilea cel mai bogat om din lume are, conform Forbes, o avere de 107.6 miliarde de dolari și deține brandul Louis Vuitton.

Omul de afaceri vrea să cumpere clubul italian AC Milan și să aducă cel mai curtat antrenor, Pep Guardiola, și pe cel mai bun fotbalist al lumii, Lionel Messi! 
 

Arnault și-ar fi propus să cumpere clubul italian de la Elliott Management și să-l readucă pe culmile gloriei. Pentru asta s-a gândit să apeleze la Guardiola și Messi, doi dintre oamenii care au marcat istoria recentă a fotbalului.  

La Repubblica găzduiește și o declarație a lui Arnault: „Dacă voi cumpăra un club vreau să aduc cel mai bun antrenor din lume și cel mai bun fotbalist”. 

În ciuda planurilor mărețe ale lui Arnault, e greu de crezut că va reuși să obțină semnătura vreunuia dintre Guardiola sau Messi. Argentinianul și-a reafirmat atașamentul față de Barcelona după ce a câștigat al 6-lea Balon de Aur, iar Guardiola își dorește să continue la Manchester City. 

AC Milan are un sezon deplorabil. E abia pe locul 11 în Serie A, cu 7 eșecuri în 14 etape! În ultimii ani, clubul rossonero s-a zbătut în mediocritate, fiind demult apuse vremurile în care domina Europa.

De-a lungul timpului, AC Milan a câștigat, printre altele, 7 Ligi ale Campionilor, 5 Supercupe ale Europei, 18 titluri în Serie A, 5 Cupe și 7 Supercupe ale Italiei.

VEZI ȘI:

Zlatan Ibrahimovic a acceptat oferta italienilor! Detaliile contractului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
robotucigas
robotucigas  •  06 Decembrie 2019, 00:05
Postat de satyricon pe 05 Decembrie 2019, 15:56

Tu *** cunoști situația.

Tu cred ca ar trebui sa fi la muzeu, la cât de *** ești sincer ai fi cel mai tare de acolo. Omule măcar vorbește limba română dacă chiar ești prost!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

satyricon
satyricon  •  05 Decembrie 2019, 16:05
Postat de satyricon pe 05 Decembrie 2019, 15:56

Tu *** cunoști situația.

Poate cei de raionul de peste îmi explica de ce sunt interzise cuvintele"coada" și"vacii"!

satyricon
satyricon  •  05 Decembrie 2019, 16:03
Postat de bruta_din_popesti_leordeni pe 05 Decembrie 2019, 15:55

Gresit, omul vrea sa cumpere fc popesti leordeni. A auzit ca acest club satesc detine recordul penibil de cele mai multe meciuri consecutive fara victorie in Liga Campionilor si si-a propus sa arate lumii ca poate sa faca performanta si cu cel mai amarat si cel mai jenant club, rusinea Europei, batuti pana si de la „magica” Alashkert. :))))

Mai penibili decât FC dingo de la Rin nu exista! Dar nu cred ca Arnault le va întrerupe pregătirea de șampion lig. E drept ca dacă ar cumpăra el rinam0, poate ar mai câștiga și ei o cupă Marbella.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează