INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BEVEREN - ANTWERP 0-4

Beveren - Antwerp 0-4 // Furios şi la victorie » Ladislau Bölöni l-a certat pe omul meciului, Lamkel Zé

Articol de - Publicat sambata, 07 decembrie 2019 12:10

Beveren - Antwerp 0-4 // Antrenorul român Ladislau Bölöni (66 de ani) îl critică pe autorul „dublei" Didier Lamkel Zé (23 de ani, atacant) pentru cum a celebrat primul gol: „O copilărie, trebuie să se dezveţe de obiceiurile astea!". „Îmi place să fac glume pe teren", se apără camerunezul.

S-a întors roata pentru Bölöni. Ajuns la un pas de concediere, Loţi a legat a doua victorie în campionat fără gol primit, 4-0 la Beveren, şi continuă să se lupte pentru podiumul din Belgia. 

Cu penultima clasată nu a avut probleme, însă tot a găsit pete în soare. Antrenorul român s-a înfuriat din nou pe Lamkel Zé, omul meciului, şi l-a certat pe camerunez: 

Chiar nu sunt de acord pentru cum s-a bucurat la primul gol, este o copilărie. Un jucător foarte mare nu are nevoie să-şi arate valoarea aşa! El caută mereu să-şi facă publicitate după goluri. Progresează, dar trebuie să se controleze mai bine la nivel mental. Şi să înţeleagă că nu este de capul lui". 

Boloni: „Îmi place să mă distrez"

Camerunezul, autorul „dublei" de vineri seară, i-a răspuns tehnicianului şi explică de ce a scos cartonaşul cu LK7: „Îmi place să mă distrez, dar antrenorul meu crede că am exagerat cu glumele. E loc să şi râdem, e loc şi să fim serioşi. Ăsta sunt eu, când intru însă pe teren sunt serios. Am primit acel bileţel de la fani, pentru că eu mereu îmi scot tricoul şi iau cartonaş. Aşa am găsit soluţia să scap de avertisment. Nu am niciun conflict cu Bölöni, doar l-am întrebat de ce n-am jucat titular cu Mechelen şi mi-a răspuns. S-a rezolvat deja totul".

„Dacă ar trebui să-mi dau o notă pentru acest meci, ar fi 10 din 10. Am dovedit cine e adevăratul Lamkel Zé pe teren şi le mulţumesc colegilor. Datorită lor, staffului şi antrenorului pot juca la acest nivel"
Lamkel Zé, atacant Antwerp

5 meciurie seria fără eşec a lui Antwerp în campionatul şi Cupa Belgiei, începută cu victoria contra liderului FC Bruges

VEZI ȘI:

Ionuț Radu va reveni la Inter Milano! Anunțul a fost făcut de impresarul Crescenzo Cecere

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează