INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Billel Omrani laudă autoritățile române în presa franceză

Billel Omrani, atacant CFR Cluj
Billel Omrani, atacant CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 martie 2020 20:21

Billel Omrani (26 de ani), atacantul celor de la CFR Cluj, a vorbit în presa din Franța despre situația din România din prezent și despre cum au încercat autoritățile să combată pandemia de coronavirus.

Atacantul francez a ales să rămână în România în aceasă perioadă lipsită de fotbal și a acordat zilele trecute un interviu pentru „La Provence”. Francezii l-au întrebat pe Omrani despre cum se descurcă țara noastră cu pandemia de coronavirus care a îngrozit Europa.

„Aici nu este totul închis, deoarece nu există multe cazuri. Autoritățile au reușit să gestioneze rapid situația pentru a evita o răspândire prea mare", a declarat atacantul lui CFR.

Omrani a vorbit și despre măsurile luate de Dan Petrescu la CFR Cluj după suspendarea campionatului:

„Au trecut cinci sau șase zile de când nu ne mai antrenăm. Mă antrenez de acasă. Lucrez cu greutăți, fac tracțiuni și abdomene, dar și alte câteva exerciții... Încerc să ies și să alerg în jurul casei sau în locurile unde nu sunt mulți oameni. Mai sunt și jocurile video, care ajută să treacă timpul”, a transmis Omrani.

Omrani: „Există lucruri mai importante decât fotbalul”

Pe un ton mai serios, Omrani a continuat și a dezvăluit că este conștient de gravitatea situației. „Există lucruri mai importante decât fotbalul. Trebuie să ne gândim la familiile noastre, la persoanele infectate. Nu ar trebui să râdem de asta”, a concluzionat francezul.

Reguli coronavirus

Citește știri despre cum afectează coronavirus sportul mondial:

  1. EURO 2020 devine EURO 2021! Detalii despre amânare + noul program
  2. UEFA a stabilit reprogramarea competițiilor Champions League și Europa League
  3. Voleiul, primul campionat încheiat definitiv de coronavirus. Cui i-a dat titlul Federația Română de Volei
  4. FRF, LPF și cluburile din Liga 1 au convenit cele două scenarii în care competiția ar putea fi dusă la capăt
  5. Fanii Football Manager se pot juca gratis în perioada următoare după decizia luată  de producătorii jocului
  6. Peste 140 de vedete din sportul românesc au trimis mesaje video fanilor, parte din campania #vafibine, lansată de Gazeta Sporturilor
  7. Sala de presă a Arenei Naționale a fost transformată în sediu pentru operatorii ce răspund la TELVERDE, linia specială realizată pentru întrebări legate de coronavirus
  8. Fotbalul din Serie A ar putea reveni la începutul lunii mai

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează