INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ITALIEI / ”OPTIMI”

BOLOGNA - JUVENTUS 0-2 // Atacuri rasiste la Kean! Ostili contra campioanei + Rușine în peluză și la Roma

Moise Kean Foto: Reuters
Moise Kean Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 13 ianuarie 2019 11:09

BOLOGNA - JUVENTUS 0-2 //  Fanii gazdelor l-au huiduit pe atacantul torinez de culoare Moise Kean, dar i-au fluierat și pe ceilalți bianconeri. Ivorianul de 18 ani, care a reușit pe Dall'Ara primul gol în Serie A, a închis tabela sâmbătă.

Juventus n-a avut nicio emoție la Bologna în Cupă, făcând o repetiție reușită pentru Supercupa cu Milan (2-0). Chiar dacă a menajat jumătate din titulari, folosindu-l pe Ronaldo în repriza secundă, după ce calificarea fusese rezolvată de golul lui Kean. Atacantul de origine ivoriană a fost ținta atacurilor rasiste ale suporterilor rossoblu, de la prima ocazie! "Nu numai jucătorul de culoare ce marca primul gol în Serie A fix pe "Dall'Ara" a fost primit ostil, ci și Bernardeschi, autorul deschiderii scorului, Khedira și alții", scrie Gazzetta dello Sport.

Îi prelungesc acordul

Anunțul din pauză al crainicului stadionului, care a făcut apel la încetarea atacurilor rasiste și discriminatorii, i-a mai potolit pe ultrașii echipei lui Pippo Inzaghi, evitând episoade de genul Koulibaly contra fanilor interiști. Moise Kean este primul fotbalist născut în acest mileniu ce a debutat și a marcat primul în Top 5 campionate ale Europei, bifând deja întâiul meci și în Ligă. Curtat de Ajax și Schalke, puștiul are contract până în 2020 și campioana Italiei încearcă să-l blindeze. Nu-l va împrumuta în această iarnă și-i va oferi o nouă înțelegere.

LAZIO - Novara (D2) 4-1 / "Rușine în peluză și la Roma"

Și ultrașii lui Lazio au provocat incidente, la meciul cu Novara. "Rușine în peluză!", a punctat Gazzetta dello Sport. Un inspector însărcinat cu monitorizarea manifestărilor extremiste a sesizat două momente în minutul 30. Un atac din Peluza Nord la adresa rivalilor, "Roma evreilor", și altul împotriva carabinierilor, "ca reacție la ciocnirile violente de miercuri, la evenimentul organizat în capitala Italiei, la a 119-a aniversare a clubului". S-a demarat deja o anchetă și, pe baza imaginilor video, zece tifosii biancocelesti sunt pasibili de sancțiuni.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează