INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Cancer confirmat în cazul lui Sebastien Haller » Ce urmează pentru atacantul transferat în această vară de Dortmund

Sebastien Haller // foto: Guliver/gettyimages
Sebastien Haller // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2022 16:17 / Actualizat sambata, 30 iulie 2022 16:50

Borussia Dortmund a comunicat că tumoarea testiculară a atacantului ivorian Sebastien Haller (28 de ani) este de natură malignă.

Cel mai grav scenariu pentru Sebastien Haller, atacantul ivorian cumpărat de la Ajax cu 31 de milioane de euro în această vară, a fost confirmat.

Biopsia efectuată de fotbalist după ce i-a fost depistat o tumoare testiculară a relevat faptul că aceasta este de natură canceroasă.

Becali își freacă palmele! Licitație pentru Florin Tănase » Chinezii s-au speriat de interesul din Golf și au trimis o nouă ofertă: „El decide unde vrea să joace”
FCSB
Becali își freacă palmele! Licitație pentru Florin Tănase » Chinezii s-au speriat de interesul din Golf și au trimis o nouă ofertă: „El decide unde vrea să joace”

Borussia Dortmund anunță că tumoarea lui Haller este canceroasă 

Haller va lipsi de pe teren „câteva luni”. Acesta va fi supus chimioterapiei și are „șanse de recuperare foarte bune”, potrivit directorului sportiv al Borussiei, Sebastian Kehl. 

„Sebastien va primi cel mai bun tratament posibil. Șansele de recuperare sunt foarte bune. Îi urăm lui și familiei sale multă putere și optimism, gândurile noastre sunt alături de el în aceste momente dificile”, a transmis oficialul clubului galben-negru.

„Solicităm presei și fanilor să înțeleagă că nu vom dezvălui niciun detaliu medical referitor la tratamentul lui Sebastien Haller în afara informațiilor menționate mai sus, nici astăzi, nici în lunile următoare”, a mai precizat Borussia.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Momente incredibile la un meci din Argentina » Gafă penibilă a portarului + antrenorul i-a pus piedică unui jucător!

Valentin Mihăilă în formă maximă, gol decisiv la Parma + Dennis Man, revenire după 3 luni

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează