INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRAGEDIE

Campagnaro pledează vinovat după accidentul în care au murit trei persoane!

Aşa arată locul accidentului în care au murit trei persoane
Aşa arată locul accidentului în care au murit trei persoane

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 11 iunie 2011 20:30

UPDATE 11 iunie 2011 / Procurorul Walter Guzman a confirmat pentru un post tv din Argentina că apărătorul va pleda vinovat pentru ucidere din culpă în urma accidentului. Există martori care susţin că jucătorul lui Napoli a fost văzut băut înainte de tragedie, la o benzinărie. Investigaţiile continuă, în timp ce Campagnaro va fi externat azi de la spitalul din Rio Cuarto.

9 iunie 2011 / Fundaşul lui Napoli, Hugo Campagnaro, a fost implicat într-un serios accident de circulaţie în ţara sa natală, Argentina.

Stoperul de 30 de ani se afla în provincia Cordoba, la volanul maşinii personale, o Toyota Hilux, cînd a fost lovit puternic din faţă de un VW Polo, în impact murind trei persoane. Printre cei trei morţi se numără o angajată a Poliţei din zonă, care se afla în maşina ce venea de pe contrasens, dar şi cel mai bun prieten al lui Campagnaro, care se afla cu el în maşină.

Jucătorul se află momentan în afara oricărui pericol, însă în stare de şoc, scăpînd cu viaţă pentru că avea centura pusă şi datorită airbagului. Poliţia investighează accidentul, care se pare că a fost cauzat de ploaie şi de starea carosabilului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
dreamer123
dreamer123  •  12 Iunie 2011, 00:30

chiar daca nu e condamnat oricum nu mai poate dormi linistit noaptea....

luchianm
luchianm  •  11 Iunie 2011, 23:27

*va pleda vinovat pentru ucidere din culpă în urma accidentului* - din cauza faptului ca era baut...asta e ideea chr508

chr508
chr508  •  11 Iunie 2011, 21:47

"Stoperul de 30 de ani se afla în provincia Cordoba, la volanul maşinii personale, o Toyota Hilux, cînd a fost lovit puternic din faţă de un VW Polo." "Printre cei trei morţi se numără o angajată a Poliţei din zonă, care se afla în maşina ce venea de pe contrasens." - eu inteleg ca vinovat este Soferul VW Polo nu Campagnaro. VW-ul a intrat pe contrasens si l-a lovit in plin. De ce pledeaza el vinovat?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează