INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Ancelotti știe deja pe cine trimite pe teren cu Liverpool: „Nu am niciun dubiu”

Carlo Ancelotti/ foto Imago Images
Carlo Ancelotti/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2022 13:00 / Actualizat vineri, 20 mai 2022 13:50

Carlo Ancelotti (62 de ani), antrenorul lui Real Madrid, se gândește deja la finala Ligii Campionilor cu Liverpool, de pe 28 mai.

Deja campioană în La Liga, Real Madrid joacă în ultima etapă cu Betis, pe „Santiago Bernabeu”, azi de la ora 22:00. Cu toate acestea, tehnicianul madrilenilor a recunoscut că se gândește doar la meciul cu Liverpool, știind deja cu ce jucători o să înceapă finala Champions League.

Piticii Europei » Liga 1, insignifiantă în cupele europene! Doar competițiile fără pretenții și cele amatoare sunt mai jos
COEFICIENT
Piticii Europei » Liga 1, insignifiantă în cupele europene! Doar competițiile fără pretenții și cele amatoare sunt mai jos

Ancelotti a decis deja pe cine trimite pe teren în finala Real Madrid - Liverpool

„Nu am niciun dubiu în privința primului 11 de la Paris (n.r. - locul disputării finalei Champions League). Singurele mele dubii sunt legate de jucătorii care vor avea un rol mai important, cei care încep, sau cei care termină meciul pe teren”, a spus Ancelotti la conferința de presă premergătoare meciului cu Betis, citat de Marca. 

Cum ar putea arăta Real Madrid cu Liverpool: Courtois - Carvajal, Militao, Alaba, Mendy - Modric, Casemiro, Kroos - Rodrygo, Benzema ,Vinicius.

Ancelotti: „Am avut mai mult timp ca Liverpool să ne gândim la meci”

Antrenorul italian a fost întrebat și despre situația lui Liverpool, care încă se luptă pentru câștigarea titlului în Anglia, spre deosebire de Real Madrid, care a câștigat campionatul spaniol încă din etapa #34.

„Este adevărat că încă se luptă pentru câștigarea Premier League, iar noi am avut mai mult timp să ne gândim la meci. Avem totul pregătit, dar momentan să ne gândim și la Betis”

Liverpool va juca duminică în ultima etapă de Premier League, cu Wolverhampton, de la ora 18:00. „Cormoranii” sunt obligați să câștige și să spere că Manchester City nu o va învinge pe Aston Villa, pentru a putea câștiga titlul. Echipa lui Guardiola are un avans de un punct în fruntea ierarhie din Premier League.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Paul Pogba s-a înțeles cu City, dar a refuzat ulterior propunerea » Ce l-a făcut pe francez să se răzgândească

Liverpool - Wolverhampton ridică semne de întrebare » Oaspeții încasează un megabonus din partea „cormoranilor” dacă titlul ajunge pe Anfield!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează