INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Ce salariu va avea Henderson în Arabia Saudită și cât va primi Liverpool pentru transferul lui

Jordan Henderson // Foto: Imago
Jordan Henderson // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2023 21:43 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 22:11

Plecarea lui Jordan Henderson (33 de ani), mijlocașul lui Liverpool, în Golf era cunoscută de aproape o săptămână, acum avem și datele transferului său: Liverpool va primi 14 milioane de euro plus bonusuri de performanță. Salariul său la echipa antrenată de Steven Gerrard va fi de 42 de milioane de euro anual.

Liverpool va avea un alt căpitan în sezonul care începe peste o lună. Jordan Henderson a cedat tentației unei aventuri în Arabia Saudită și s-a înțeles cu Al-Ettifaq. Mijlocașul de 33 de ani va primi un salariu de nerefuzat, 42 de milioane de euro pe an, contractul urmând a fi semnat în zilele următoare.

E al doilea jucător al „cormoranilor” ce merge în Golf, după Roberto Firmino la Al-Ahli și pe cei doi i-ar putea urma cât de curând și brazilianul Fabinho, curtat de campioana Al-Ittihad, ce îi oferă lui Liverpool suma de 46 de milioane de euro.

Încă un mare fotbalist din Europa a ales Arabia Saudită! » Pep Guardiola pierde un jucător foarte important
ANGLIA
Încă un mare fotbalist din Europa a ales Arabia Saudită! » Pep Guardiola pierde un jucător foarte important

Jordan Henderson, criticat de Carragher și McManaman

Al-Ettifaq mai are o fostă vedetă a „cormoranilor” și pe banca tehnică. Steven Gerrard va fi antrenorul echipei care a terminat pe locul 7 în campionatul trecut. 

Henderson, care mai avea contract până în 2025, a fost lăsat pe margine în amicalul cu Karlsruhe, disputat azi, alegerea sa fiind criticată de Jamie Carragher și Steve McManaman, două foste vedete ale lui Liverpool. 

Internaționalul englez e cotat la 10 milioane de euro pe transfermarkt.com și s-a transferat în 2011 pe Anfield Road de la Sunderland, pentru 18 milioane de euro.

Jordan Henderson a cucerit opt trofee

La Liverpool, Jordan Henderson a jucat 492 de meciuri, a marcat 33 de goluri și a dat 61 de pase decisive. A cucerit 8 trofee cu Liverpool, printre care un trofeu UEFA Champions League și un titlu în Premier League, primul al trupei de pe Anfield după o pauză de 30 de ani. 

Mijlocașul englez l-a anunțat pe managerul Jurgen Klopp de-acum o săptămână că va pleca în Arabia Saudită.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Super-transfer făcut de Guardiola » Jucătorul de 92 de milioane de euro a făcut vizita medicală „în secret” și semnează cu City

Prima poză cu Sergio Rico din spital » Mesaj emoționant trimis colegilor de la PSG

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  20 Iulie 2023, 01:23

Era si timpul sa scape de gloaba asta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează