INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Ce surpriză! 4 nume mari pe lista lui Real Madrid pentru a-l înlocui pe Ancelotti » Jose Mourinho a dat deja răspunsul

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2015 13:42

Jose Mourinho a revenit la Chelsea în urmă cu doi ani și a readus titlul pe Stamford Bridge. Interesant este că portughezul a fost dorit din nou pe banca Realului, însă a refuzat oferta.

E clar că zilele lui Carlo Ancelotti pe banca lui Real sînt numărate, mai ales după ce antrenorul a ratat toate obiectivele din acest sezon.

Jurnalistul spaniol Guillem Balague susține că Mourinho a fost dorit din nou la Real Madrid:

"Ideea e că Realul caută acum un alt antrenor. Asta se întâmplă în momentul în care Realul nu c]ştigă. Real a vorbit cu Julen Lopetegui (FC Porto), Jurgen Klopp, Rafa Benitez şi Jose Mourinho ( Chelsea). Oficialii Realului i-au contactat pe cei 4 pentru a vedea ce disponibilitate au aceştia pentru a prelua echipa.

Mourinho a refuzat imediat propunerea. Dintre cei 4 de mai sus, unii spun că Benitez ar fi favorit, alţii îl dau pe Lopetegui. Klopp încă nu a dat un răspuns, în timp ce pentru Zidane este prea devreme să preia prima echipă a Realului", a declarat Guillem Balague, pentru "Revista de La Liga" citat de Digi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
bogat
bogat  •  18 Mai 2015, 19:13

Zidane nu e inca pregatit, desi e retras de ceva vreme si in anturajul clubului. O dovada de profesionism. Sau poate ca vor sa-l ia pe Stoican care pare deja pregatit daca e sa ne luam dupa promovarea lui pripita drept antrenor principal la Dinamo si asta fara sa aiba macar licenta. :)

mariuss72
mariuss72  •  18 Mai 2015, 16:29

Cine s-o fi gindit la *** aia de traducator? Sa vina Klopp, e adeptul unui stil spectaculos, nu vreau sa vad autobaza la Real.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  18 Mai 2015, 16:03

Lopetegui sau klopp, amandoi au construit 2 echipe frumoase la Porto respectiv Dormtund, dar parca l-as vrea pe klopp, poate vine cu reus si cu kundogan la real madrid !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează