INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Cecchi Gori, fostul președinte al Fiorentinei, a fost condamnat la 8 ani! Acuzat de bancrută frauduloasă

Cecchi Gori, în centru, la premiera filmului său
Cecchi Gori, în centru, la premiera filmului său "Cecchi Gori. Una famiglia italiana" // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 februarie 2020 15:11

Cecchi Gori, fost președinte al Fiorentinei, a fost condamnat la 8 ani de închisoare. 

Presa din Italia anunță că Cecchi Gori (77 de ani) a fost arestat vineri după ce a pierdut definitiv procesul. Acesta a fost arestat pentru bancrută frauduloasă. Pedeapsa lui este de 8 ani, 5 luni și 26 de zile. 

Gori a fost președintele Fiorentinei din 1993 până în 2002, fiind la conducere când echipa a falimentat și a retrogradat. Porcesul lui a început în 2008, după ce un cinematograf deținut de el a falimentat, dar a fost întrâziat de numeroasele apeluri și de problemele de sănătate ale italianului. Acesta s-a operat în 2017 după un infarct și în septembrie 2019 după ce a făcut peritonită.

 CE ESTE BANCRUTA FRAUDULOASĂ 

  • Infracțiunea constă în săvârșirea de către o persoană a uneia din următoarele fapte: falsificarea, sustragerea sau distrugerea evidenţelor debitorului ori ascunderea a o parte din activul averii acestuia; 
  • înfăţişarea de datorii inexistente sau prezentarea în registrele debitorului, în alt act sau în situaţia financiară de sume nedatorate, fiecare dintre aceste fapte fiind săvârşite în frauda creditorilor;
  • înstrăinarea, în frauda creditorilor, în caz de insolvenţă a debitorului, a unei părți din active. (art. 143 al. 1 din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolvenței)

Citește și: 

Juventus - Inter Milano, anulat de coronavirus! 5 meciuri din Seria A amânate + când sunt programate meciurile

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
mioriticul
mioriticul  •  29 Februarie 2020, 15:38
Postat de terminator_2 pe 29 Februarie 2020, 15:23

Aceeasi infractiune domnule Craitoiu pe care a facut-o domnul Negoita la fcdb....doar ca la nloi se taraganeaza de 3 ani procesul scopul fiind sa treaca 3 ani ca fapta sa se prescrie.

Ce nostimi îs fecesebistii când vorbesc între ei cu “domnule”

terminator_2
terminator_2  •  29 Februarie 2020, 15:23

Aceeasi infractiune domnule Craitoiu pe care a facut-o domnul Negoita la fcdb....doar ca la nloi se taraganeaza de 3 ani procesul scopul fiind sa treaca 3 ani ca fapta sa se prescrie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close