CAMPIONATE    •   FC BARCELONA

Cel mai subestimat mijlocaș din lume, Sergio Busquets, iese la atac: "Meritam mai mult în anumite momente"

Sergio Busquets
(foto: Guliver/Getty Images)

Sergio Busquets (foto: Guliver/Getty Images)

Luni, 14 Mai

Sergio Busquets, 29 de ani, a vorbit în emisiunea "Universo Valdano" despre rolul său la Barcelona și în naționala Spaniei. Mijlocașul catalan nu pune mare preț pe trofeele individuale, dar crede că au existat momente în care ar fi meritat recunoaștere pentru ceea ce oferă pe teren."E adevărat că rolul meu e să-i fac mai buni pe ceilalți. Nu e un post care să fie mediatic sau spectaculos la nivel de joc, așa cum sunt cele ale jucătorilor care dau goluri sau oferă assisturi, iar asta face ca lucrurile să fie mai grele, dar nu l-aș schimba pentru nimic. Prefer trofeele colective înaintea celor individuale", spune mijlocașul de 29 de ani.

Sergio e sincer și spune clar ce simte: "Cred că am meritat tot ce am obținut, consider că am fost o piesă fundamentală a echipei atunci când am câștigat Liga Campionilor cu Barcelona sau Mondialul și Europeanul cu Spania și poate aș fi meritat o distincție individuală".

Busquets a vorbit și despre cel mai important antrenor din cariera sa, Guardiola: "Cu Pep faci un master în toate. Am avut multe antrenamente în care am lucrat doar partea tactică. Mereu a fost un tip foarte metodic, minuțios".

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase