INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Cel mai vechi stranier al lui Real Madrid și-a prelungit contractul » A semnat până în 2022

Marcelo și Sergio Ramos, foto: reuters
Marcelo și Sergio Ramos, foto: reuters

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat vineri, 15 septembrie 2017 14:27

Marcelo a încheiat o nouă înțelegere, pe cinci ani, cu Real Madrid, potrivit unui comunicat al clubului spaniol. Apărătorul brazilian a venit pe ”Santiago Bernabeu” în ianuarie 2007, fiind al doilea cel mai vechi fotbalist din lotul actual al echipei ”Los Blancos”, după Sergio Ramos.

Fundașul, în vârstă de 29 de ani, a fost un om de bază al formației lui Zinedine Zidane, care și-a apărat cu succes în 2017 trofeul Champions League. Dacă își va duce până la capăt contractul, atunci el va aduna 15 ani în tricoul ”galacticilor”.

Brazilianul s-a transferat la Madrid de la Fluminense, succedându-i conaționalului său Roberto Carlos, pe postul de apărător stânga. De când a venit pe ”Santiago Bernabeu”, Marcelo a câștigat de patru ori titlul în La Liga și trei Ligi ale Campionilor.

Ultimul sezon a fost unul dintre cele mai bune ale sale în tricoul lui Real, evoluând în numai puțin de 47 de meciuri și înscriind 3 goluri, în toate competițiile. În total, el a strâns 414 prezențe în echipa madrilenă.

Marcelo este cotat la 38 de milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt. Și în acest an competițional, el a fost titular în echipa lui Zidane, jucând în 6 partide și dând două pase decisive. De asemenea, are 47 de selecții și 5 reușite în naționala Braziliei.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează