INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Chelsea - Sheffield Utd 2-2 » Atac rasist la Kurt Zouma, după autogol!

Articol de - Publicat duminica, 01 septembrie 2019 14:34

Kurt Zouma a fost insultat oribil pe reţelele de socializare de fanii londonezi, care-l acuză pentru că i-a refuzat în prelungiri managerului Frank Lampard prima victorie pe Stamford Bridge.

Nici la al doilea meci pe Stamford Bridge cu Frank Lampard manager, Chelsea nu a învins. După remiza cu Leicester, a fost din nou egal: 2-2 cu Sheffield United. "Dubla" lui Abraham nu a fost suficientă, pentru că, în minutul 90+2, Kurt Zouma a marcat în proprie poartă! Fundaşul distribuit în tandem central cu puştiul Tomori a fost atacat oribil pe reţelele de socializare de suporterii care şi-au amintit de evoluţia slabă cu Man. United.

Abraham a păţit la fel

Francezul de 24 de ani a fost grav insultat, cu expresii greu de reprodus. "Trebuie să facem ceva şi să fie înregistraţi toţi aceşti fani cu manifestări rasiste, pentru a-i pune sub acuzare. Avem în plan să acţionăm", a anunţat Lampard. 

După Supercupa cu Man. City, şi Abraham a suferit din cauza loviturii decisive de departajare ratate. Şi Paul Pogba a fost victima injuriilor rasiste frecvent la Man. United, de vină fiind un penalty irosit şi intenţia de a se transfera în această vară.

Vezi AICI toate rezultatele etapei din Premier League!

Vezi AICI clasamentul actualizat din Premier League!

VIDEO Bijuterie de gol al lui Sergio Aguero + Record stabilit de Firmino în victoria lui Liverpool » Toate rezultatele din Premier League

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează