INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Chinezii se mai și refuză! După Diego Costa, Tianjin Quanjian a fost trimisă la plimbare de alt fotbalist

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 17 ianuarie 2017 10:24

AS Monaco a declinat oferta de 50 de milioane de euro oferită de Tianjin Quanjian în schimbul trecerii lui Radamel Falcao la echipa chineză!

În urmă cu câteva zile, asiaticii au eșuat și în aducerea lui Diego Costa de la Chelsea, ambii jucători având același impresar, Jorge Mendes!

Cu toate acestea L' Equipe titrează că vicepreședintele clubului monegasc, Vadim Vasilyev, a declarat într-un interviu acordat Canal Football Club că internaționalul columbian ar putea părăsi clubul în această lună!

" China a devenit un actor important prin sumele de bani pe care le pot oferi jucătorilor. În anumite momente mă pot opune, dar după un anumit punct trebuie să gândesc ca un lider. Evident că îmi doresc să câștig titluri și alte trofee, dar sunt și situații unice. Sunt foarte puține cluburi în lume care refuză orice ofertă!" a afirmat Vasilyev, care a dat de înțeles că îl va vinde pe Falcao în cazul în care asiaticii vor mări oferta.

În vârstă de 30 de ani, columbianul a mai respins o ofertă din China în timp ce juca pentru Chelsea, scopul său fiind să lupte pentru un loc de titular la formația engleză!

Atacantul columbian a trecut peste forma slabă din ultimii ani când a jucat pentru Manchester United și Chelsea, în acest sezon reușind să marcheze 17 goluri în 21 de apariții în toate competițiile pentru AȘ Monaco!

surse: thesun.co.uk, getfootballnewsfrance.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează