INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TV

„LeBron James al fotbalului, comparat cu Messi și Ronaldo” » Un videoclip din seria „Așii Amanetului” s-a viralizat rapid: declarații halucinante despre jucătorul lui Chelsea

Discuția despre Christian Pulisic din „Așii Amanetului” // foto: captură Twitter
Discuția despre Christian Pulisic din „Așii Amanetului” // foto: captură Twitter

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2021 09:07 / Actualizat luni, 20 decembrie 2021 10:03

Un auto-intitulat „mare fan al fotbalului” s-a prezentat la emisiunea americană „Pawn Stars” („Așii amanetului”) cu un tricou al lui Christian Pulisic (23 de ani), semnat de fotbalist.

Un videoclip din emisiunea „Așii Amanetului”, în care un fan al sportului rege încearcă să vândă un tricou al lui Christian Pulisic de la Chelsea, a devenit viral pe rețelele de socializare.

Christian Pulisic, numit „LeBron James al fotbalului” în emisiunea „Așii Amanetului” 

Mai întâi, fotbalistul american al lui Chelsea este numit „LeBron James al fotbalului” de către Corey Harrison, fiul proprietarului casei de amanet.

Deținătorul tricoului se declară un „fan uriaș” al lui Pulisic, dar atunci când este întrebat pe ce poziție evoluează fotbalistul, el răspunde: „mijlocaș central, iar uneori atacant central”. Totuși, Pulisic este extremă de meserie!

„E unul dintre cei mai buni jucători din Premier League, probabil unul dintre cei mai urmăriți jucători de la Chelsea”, a adăugat fanul, care a solicitat 1.500 de dolari în schimbul tricoului.

„Comparat cu Messi și Ronaldo”

Expertul în semnături chemat pentru a valida autenticitatea iscăliturii de pe tricou continuă seria de declarații uluitoare: „Pulisic este unul dintre cei mai buni jucători ai lumii. Are 22 de ani, imaginați-vă ce talent are! Ne gândim la Messi, Ronaldo, iar acest copil deja e comparat cu ei”.

De așteptat, videoclipul a generat reacții spumoase pe rețelele de socializare.

Crescut de Borussia Dortmund, Christian Pulisic a fost transferat de Chelsea în ianuarie 2019, în schimbul a 64 de milioane de euro. El a continuat să evolueze în Bundesliga până în vara lui 2019, când a făcut pasul în Anglia.

Pulisic a adunat 89 de meciuri, 19 goluri și 15 pase decisive la Chelsea. El are 42 de apariții și 17 goluri la naționala Statelor Unite ale Americii.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Marius Șumudică a suferit încă un eșec! Fanii i-au cerut demisia în stradă, după Rizespor - Malatyaspor 1-0: „Echipa e într-o mare criză”

Alisson, ce eroare! Liverpool, „trădată” de portar în remiza spectaculoasă cu Tottenham

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (6)
dora
dora  •  20 Decembrie 2021, 15:39

Reality show, ce așteptări aveți...Corey da replicile din scenariu...el probabil ca habar nu are de Pulisic...iar ”expertul” Steve Grad - ma asteptam sa aiba cunostințe mai solide - cam bate câmpiile...asta ca sa nu mai vorbim de pretul cerut 1.500 dolari, ptr un jucator activ care semneaza sute de tricouri zilnic. Sper ca Harrison jr. nu a dat mai multe de 100 dolari pe tricou, daca l-a cumpărat !

aberescu
aberescu  •  20 Decembrie 2021, 11:54

Corey: I give you 10 bucks...and I'm taking a huge risk here.

ge0x
ge0x  •  20 Decembrie 2021, 11:30

Daca Pulisic e ca Messi , Haland si Mbappe cum sunt? Daca avea tricoul lu Pedri de la Barcelona care la 18 ani e titular in nationala Spaniei si desemnat cel mai bun tanar fotbalist , cat lua pe el. Pulisic e un fotbalist foarte bun si atat. Nu extraordinar, nu super fotbalist si nu de nasul lu Ronaldo si Messi. Corey dai faliment daca vin astia cu tricouri cu alde Pulisic. Mai mult de 200 de euro nu e un tricou original .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează