INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ADVERTORIAL

Cine se impune în primul El Clasico al sezonului? Barcelona - Real Madrid, meci pe muchie de cuțit în La Liga + două cote mărite pentru pariori

Articol de GSP - Publicat marti, 17 decembrie 2019 18:17

Barcelona și Real Madrid, principalele favorite la titlu în Spania, se vor întâlni, miercuri, de la ora 21:00. 

Catalanii s-au încurcat runda trecută, 2-2 cu Sociedad, după o serie de șase victorii consecutive. Barcelona merge ceas acasă, unde nu a mai pierdut din 2018, 3-4 cu Betis! Echipa lui Valverde are și avantajul moral în duelurile directe cu Real Madrid, fiind neînvinsă în ultimele șase confruntări directe. 

De partea cealaltă, Real Madrid vine după 11 meciuri consecutive fără înfrângere în toate competițiile. „Galacticii” sunt în formă și în deplasare, unde au bifat patru victorii și un egal în ultimele 5 partide. N-au mai câștigat însă un El Clasico din 2016, 2-1 pe Camp Nou. 

Pariorii pot obține câștiguri financiare substanțiale de pe urma derby-ului, un bookmaker important oferind cota 100 pentru succesul lui Real Madrid și cota 50 pentru cel al Barcelonei. (detalii AICI!)  

  • 15 goluri a marcat Barcelona în ultimele 6 partide; 
  • Catalanii au primit gol în șase dintre ultimele opt meciuri jucate; 
  • Real Madrid nu a marcat în ultimele două El Clasico; 
  • Ambele echipe au înscris în ultimele 16 confruntări directe de pe Camp Nou. 

La o casă de pariuri, cotele la victorie ale ambelor formații au fost mărite. Real Madrid are cotă 100, în loc de 4.33 pentru succes, în timp ce cota Barcelonei pentru o victorie este de 50, în loc de 1.75. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria madrilenilor poate aduce un câștig de până la 500 de lei, iar cea a catalanilor până la 250! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei! 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează