INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARBITRI

Ovidiu Hațegan merge să arbitreze în străinătate » Va fi la centru într-un meci cu implicații pentru lupta la titlu

Ovidiu Hațegan
Ovidiu Hațegan

Articol de GSP - Publicat luni, 03 mai 2021 14:01 / Actualizat luni, 03 mai 2021 14:20

Ovidiu Hațegan (40 de ani) și brigada sa de arbitri vor conduce meciul dintre AEK Larnaca și Omonia Nicosia, din etapa 35 a campionatului din Cipru.

Brigada de arbitri condusă de Ovidiu Hațegan merge în Cipru în acest început de săptămână, unde va oficia un meci important din play-off-ul pentru campionat. Hațegan, cu Radu Ghinguleac și Sebastian Gheorghe ca asistenți, va conduce partida dintre AEK Larnaca și Omonia Nicosia, programată marți, de la ora 19:00.

Ovidiu Hațegan arbitrează în Cipru

Meciul este unul de maximă importanță în Cipru, întrucând Omonia Nicosia are șansa de a cuceri titlul cu o victorie. Pentru ca acest lucru să se întâmple, ar trebui ca Apollon să nu se impună în celălalt meci al zilei, cu Olympiakos Nicosia, care se va juca de la aceeași oră cu AEK - Omonia.

Arbitru de rezervă la meciul dintre AEK și Omonia va fi Marios Christoforou, iar în camera VAR se vor afla Pawel Gil și Timotheus Christophy.

Cu două etape înainte de finalul sezonului, Omonia este lider în play-off, cu 75 de puncte. Apollon are cu 3 mai puțin, iar dacă va reuși să câștige cu Olympiakos în etapa 35, va împinge lupta în ultima runda, când va întâlni Omonia într-un meci direct.

VIDEO. Mesajul clar al unui arbitru FIFA: „Chiar dacă sunt foarte buni, Hațegan și Kovacs nu ajungeau în Elite fără Kyros Vassaras”

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Pantilimon, inclus în echipa rușinii de The Sun » Gafa colosală a englezilor

Reacții după incidentele de pe „Old Trafford”: „Puteau omorî pe cineva!” » Ce riscă Manchester United

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează