INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

S-a gândit la sinucidere! Clipele teribile trăite de Andres Iniesta: "Când ești în depresie, nu simți nimic. Doar aștepți să vină seara pentru a-ți lua pastilele"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 27 noiembrie 2018 09:00

Andrés Iniesta are 34 de ani, iar viața sa a fost plină de victorii, de trofee, fiind considerat un zeu la Barcelona. Zeul a trăit însă și clipe foarte dificile, zile în care sufletul și mintea jucătorului erau pline de fisuri. Iubirea din jur nu îl ajuta. Suferea.

Moartea lui Dani Jarque l-a afectat

Era sfârșit de vară în 2009, după "tripla" cu Barcelona, iar prietenul său Dani Jarque, căpitanul lui Espanyol, murise în cantonamentul echipei catalane de la Coverciano, la doar 26 de ani.

Atunci, magicianul din Fuentealbilla a trecut printr-o perioadă cumplită. "Când ești în depresie, nu mai ai nimic și ești capabil de orice", i-a mărturisit el lui Jordi Évole, la emisiunea "Salvados", pe La Sexta. Jurnalistul l-a întrebat:

- Spunând că ești capabil de orice, vorbești de sinucidere?
Andrés a sugerat că, fiind cuprins de disperare, de tristețe, s-a gândit și la sinucidere. "Pur și simplu, nu mai ești tu. Devii atât de vulnerabil și e greu să mai controlezi momentele vieții".

"Nu simți ce se întâmplă lângă tine"

A dat și mai multe detalii: "Nu auzi, nu simți ce se întâmplă lângă tine. Doar aștepți să se lase seara pentru a-ți lua pastilele și a dormi. Oamenii sunt propulsați înainte de speranțe, dorințe, ținte. Dar, în depresie, nu ești tu".

"O perioadă, am făcut tratament și m-am dus la psiholog. Întotdeauna îmi voi aminti cât de mare era dorința mea de a merge la consultații. Ajungeam mereu cu un sfert de oră mai devreme" Andrés Iniesta, mare fotbalist spaniol

"Atmosfera era insuportabilă"

Acum, în Japonia, la Vissel Kobe, liniștit, își amintește de acel Clasico războinic cu Madridul lui Mourinho, între 2010 și 2013. "El era explicația relației proaste dintre Barça și Real la acea vreme. Se depășea orice limită. Atmosfera era insuportabilă, afectând și naționala Spaniei".

674 de meciuria jucat Andrés Iniesta la Barcelona în toate competițiile timp de 16 ani (57 de goluri)

131 de selecțiia avut Iniesta la naționala Spaniei în perioada 2006-2018, marcând 13 goluri

33 de trofeea cucerit mijlocașul spaniol cu Barcelona (30) și Furia Roja (3)

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
undergrant
undergrant  •  27 Noiembrie 2018, 21:32

Am crezut la inceput ca-i o poza cu Rares Bogdan...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează