INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COLUMBIA - QATAR 1-0

Columbia - Qatar 1-0 // James Rodríguez, decisiv » Două assisturi în două meciuri: „Mă simt foarte bine în Brazilia”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 20 iunie 2019 10:21

Decarul columbian James Rodríguez a fost golgeterul Mondialului organizat de Brazilia în 2014, iar la Copa America e într-o formă de zile mari. Columbia a învins Qatar, scor 1-0.

Până acum, Columbia pare cea mai bună la Copa América, prima calificată în „sferturi”. Dar și echipa lui Carlos Queiroz a avut probleme în fața Qatarului, campioana Asiei, fiind aproape de al doilea egal ca invitată la turneul sud-american.

A fost nevoie de alt assist inspirat al lui James Rodríguez, o centrare cu exteriorul pentru finalizarea lui Duván Zapata (85), golgeterul Atalantei, care are deja două reușite în competiție.

„Mă simt foarte bine de fiecare dată când vin în Brazilia. Sunt fericit că totul merge bine deocamdată”, a declarat James, cel mai prolific jucător al Mondialului organizat în 2014 de Țara Cafelei (6 goluri).

„Nu știu ce voi face în viitor. Aici, mă gândesc doar la Columbia, vreau să fac un turneu bun” James Rodríguez, întrebat dacă pleacă de la Real la Napoli

Mai sunt de jucat:

  • 23 iunie:  Qatar - Argentina
  • 23 iunie: Columbia - Paraguay

Citește și:

Argentina lui Messi, mai slabă decât Qatarul! A fost salvată doar de VAR: „Ar fi o nebunie să nu ne calificăm” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează